Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Τρεις μαθήτριες από τη Ναύπακτο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τρεις μαθήτριες από τη Ναύπακτο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Τρεις μαθήτριες από τη Ναύπακτο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Στα πλαίσια του προγράμματος EUROSCOLA

Τρεις μαθητές της Β΄ τάξης του 2 ου ΓΕΛ Ναυπάκτου θα εκπροσωπήσουν την πόλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο, στην ημερίδα που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του προγράμματος EUROSCOLA και στην οποία θα λάβουν μέρος μαθητές από τις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στόχο να εκφράσουν τις προσδοκίες και τις απόψεις τους για την ευρωπαϊκή οικοδόμηση.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από 46 Λύκεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και επελέγησαν τελικά 24 μαθητές με βάση τα μόρια που συγκέντρωσαν από την έκθεση που έγραψαν, το βαθμό ετήσιας επίδοση της προηγούμενης χρονιάς και το επίπεδο ξένης γλώσσας που κατείχαν.

Στη σειρά κατάταξης η Ιωάννα Παπαγεωργακοπούλου του Αλεξάνδρου είναι πρώτη (1η), ο Μάριος Παππάς του Αποστόλου όγδοος (8ος) και η Ευριδίκη Σωτηροπούλου του Βασιλείου δέκατη (10η). Τέταρτη αναπληρωματική είναι μαθήτρια Παρασκευή Νούλα του Νικολάου.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. Ιδιαίτερα όμως συγχαρητήρια αξίζουν στους επιτυχόντες Ιωάννα, Μάριο και Ευριδίκη καθώς και στους γονείς τους.

 

Έχει διαβαστεί 1854 φορές