Αρχική Lepanto Media Group
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Lepanto Media Group

από Lepanto RTV

Ποιοι είμαστε

Lepanto Media:

Το LEPANTO TV είναι o μοναδικός περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός της Αιτωλοακαρνανίας, που η εμβέλειά του εκτείνεται στην Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, το Ιόνιο καθώς και σε αρκετές περιοχές του νομού Αττικής, με έδρα τη Ναύπακτο.
Το πρόγραμμα βασίζεται στο τρίπτυχο: ενημέρωση, ψυχαγωγία και επιμόρφωση.
Τα τελευταία χρόνια πέντε χρόνια διαθέτει στούντιο στην Πάτρα και συνεργάζεται με τους πιο έμπειρους συνεργάτες και καθημερινά κερδίζει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. 

Το LEPANTO Radio 101.4, είναι ο απόλυτα ειδησεογραφικός ραδιοφωνικός σταθμός του Νομού Αιτωλ/νίας και είναι η πρώτη επιλογή για την ενημέρωση του κοινού στην ευρύτερη περιοχή.
Στο πρόγραμμα του εμπεριέχονται ενημερωτικές εκπομπές τοπικού και πανελληνίου ενδιαφέροντος. Καθημερινά μεταφέρει το παλμό των εξελίξεων και από τον ALPHA 98.9 του Νομού Αττικής.

Η εφημερίδα «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ PRESS» είναι η πληρέστερη εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού Αιτωλ/νίας και Φωκίδας, με σύγχρονη δομή και 32 έγχρωμες σελίδες και σκιαγραφεί όλη τη επικαιρότητα της ευρύτερης περιοχής. Διατίθεται συνδρομητικά και από τα περίπτερα κάθε Παρασκευή σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι,Αγρίνιο, Πάτρα, Αίγιο, Φωκίδα.

To www.lepantortv.gr είναι το ενημερωτικό portal με όλη την επικαιρότητα της Δυτικής Ελλάδας.
Διαθέτει πληροφορίες για το πρόγραμμα του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού και δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης των προγραμμάτων μας μέσω LIVESTREAMING σε όλο τον κόσμο.

Έχει διαβαστεί 9966 φορές
Ετικέτες: lepanto group media

Περιεχόμενο

Πατήστε play για να δείτε

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Ακολουθήστε μας...

 

Κατακόρυφος Ολισθητής Αντικειμένων