Αρχική Ναυπακτία press Διαβάστε την «Ναυπακτία» που κυκλοφορεί
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Διαβάστε την «Ναυπακτία» που κυκλοφορεί

από Lepanto RTV
Διαβάστε την «Ναυπακτία» που κυκλοφορεί

Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023


Διαβάστε αυτή την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στην εφημερίδα Ναυπακτία:
Όσα …. Παίρνει ο άνεμος !!!
Στο δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας οι δωρεές από τα αιολικά πάρκα.
Τι ανέφερε η δημοτική αρχή, τι απάντησε η αντιπολίτευση.
Συνεδρίασε το δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας με κύριο θέμα την ενημέρωση για τις δωρεές των αιολικών πάρκων στα όρια του Δήμου Ναυπακτίας. Ένα θέμα που η δημοτική αρχή του Βασίλη Γκίζα είχε βάλει ψηλά στην ατζέντα της και που πολλές φορές ζητήθηκε να έρθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Βέβαια η απερχόμενη δημοτική αρχή αποφάσισε να φέρει το θέμα τώρα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου.
Β. Γκίζας: « Διαπραγματευτήκαμε με τις εταιρείες και όλα είναι σύννομα». «Θεωρούμε πως ενόψει και των επερχόμενων εκλογών οφείλει ο κ. Λουκόπουλος να παράσχει πλήρη και αναλυτική ενημέρωση και απολογισμό των δικών του πεπραγμένων όπως κάνουμε εμείς».
Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για πυροτέχνημα και για υποκριτική στάση της δημοτικής αρχής. όπως ανέφεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, η δημοτική αρχή Γκίζα ενδιαφέρεται μόνο για να φέρει το θέμα προεκλογικά.
Σε θέση μάχης βρίσκονται τα επιτελεία των δημοτικών συνδυασμών στο δήμο Ναυπακτίας. Οι συνδυασμοί έχουν καταθέσει τα ψηφοδέλτιά τους. Ιδιαίτερα μεγάλες δυσκολίες δεν υπήρξαν αφοί οι αρχηγοί των Συνδυασμών είχαν από καιρό προσπαθήσει στην κατάρτιση ενός αξιοπρεπούς Ψηφοδελτίου για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στη Ναυπακτία
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την κατάθεση των ψηφοδελτίων των υποψηφίων δημάρχων. Μια διαδικασία που για κάποιους ξεκίνησε από πολύ νωρίς και για κάποιους άλλους όχι. Η συγκρότηση εξάλλου του ψηφοδελτίου ήταν κάτι πολύ δύσκολο που οδήγησε αρκετούς υποψηφίους ανά την επικράτεια, να «κάνουν πίσω» μη μπορώντας να βρουν άτομα που να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο. Δείτε αναλυτικά ποιοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι στη Δωρίδα
Την τύχη με το μέρος του είχε ο οδηγός του φορτηγού του Δήμου Ναυπακτίας. Στην προσπάθειά του να προσεγγίσει σημείο αγροτικής οδοποιίας που γίνονταν έργα, το όχημα ντελαπάρισε με τον οδηγό να το εγκαταλείπει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ένας οδηγός του δήμου Ναυπακτίας, έλαβε εντολή να μεταβεί στο χωριό Πιτσινέικα, προκειμένου να εξυπηρετήσει ανάγκες του προέδρου του χωριού.
Ιστορική χαρακτήρισε η Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, καθώς μετά από δυο χρόνια ταλαιπωρίας, κυρίως για τους δημότες, ξεκίνησε η λειτουργία του ΧΥΤΑ. Ο ολοκληρωμένος, αδειοδοτημένος και καθ’ όλα νόμιμος ΧΥΤΑ, ξεκίνησε την λειτουργία του και δέχθηκε τα απορριμματοφόρα του Δήμου.
Ο κόσμος της μέλισσας και η ... πολιτική !!
Γράφει ο Αγγελής ∆ημήτρης, μέλος της Ομάδας Αγροτικής Ανάπτυξης
και Υποψήφιος ∆.Ε. Πλατάνου με τον Συνδυασμού «Αλλάζουμε Πλεύση»
Αυτά και άλλα πολλά επίκαιρα θέματα στις σελίδες της εφημερίδας Ναυπακτία, της δικής σας εφημερίδας.
"Καταπέλτης" η τοποθέτηση του προέδρου της κοινότητας Γαύρου: " Αηδίασα με την όλη διαδικασία", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λουκοδήμος. Ασκώντας σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή, έκανε λόγο για αδιαφάνεια στην υλοποίηση των ανταποδοτικών, ενώ κατηγόρησε τον δήμαρχος πως δεν είχε την σύμφωνη γνώμη των προέδρων.
Έχει διαβαστεί 766 φορές