Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα 700.000 ευρώ στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου Με πρωτοβουλία και ενέργειες του Χρήστου Παΐσιου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

700.000 ευρώ στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου Με πρωτοβουλία και ενέργειες του Χρήστου Παΐσιου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
 700.000 ευρώ στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου Με πρωτοβουλία και ενέργειες του Χρήστου Παΐσιου

Δείτε αναλυτικά

Με προσωπικές ενέργειες του και αφού κατέβηκε στην Αθήνα και συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης, Πάνο Αλεξανδρή, ο Χρήστος Παΐσιος εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ για επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Πρωτοδικείου Μεσολογγίου.
Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστος Παΐσιος, δήλωσε σχετικά:
«Πριν μία εβδομάδα βρέθηκα στην Αθήνα και είχα δια ζώσης συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τον Γενικό Γραμματέα και συνάδελφο δικηγόρο, Πάνο Αλεξανδρή.
Ανάμεσα στα άλλα ζητήματα που συζητήσαμε και απασχολούν τη δικηγορική κοινότητα, ήταν και το πάγιο και χρόνιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου για εξασφάλιση χρηματοδότησης προκειμένου να υπάρξουν επισκευές στο Δικαστικό Μέγαρο Πρωτοδικείου της Ιεράς Πόλεως.
Ο Γενικός Γραμματέας, προχθές, με κάλεσε τηλεφωνικά από την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα, όπου βρισκόταν και μου ανακοίνωσε ότι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση ύψους άνω των 700.000 ευρώ.
Με γεμίζει ικανοποίηση ότι δικαιώνονται οι πολυετείς μου προσπάθειες και ευχαριστώ την τέως και νυν ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αποτελεσματική ανταπόκριση».
Έχει διαβαστεί 335 φορές