Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ανδρέας Σπυρόπουλος από τη Ναύπακτο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ανδρέας Σπυρόπουλος από τη Ναύπακτο

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ανδρέας Σπυρόπουλος από τη Ναύπακτο

Οι Ευρωεκλογές είναι ευκαιρία για να επιλέξει ο λαός αξιωματική αντιπολίτευση

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος ευρωβουλευτής επισκέφθηκε την Παρασκευή τη Ναύπακτο όπου πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη και φίλους της περιοχής.

Ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε: “Το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη, με την ευθύνη που τη βαραίνει, στέκεται στον ύψος των περιστάσεων και παίρνει πρωτοβουλίες. Για την κοινωνική στέγη, την ακρίβεια, το κόστος ζωής, το κοινωνικό κράτος, την ανασυγκρότηση του ΕΣΥ και την ενίσχυση της δημόσιας παιδείας. Έχουμε μια αξιόπιστη πρόταση απέναντι στη ΝΔ. Οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι ευκαιρία για να επιλέξει ο λαός αξιωματική αντιπολίτευση και τη δύναμη που θα τεθεί απέναντι και θα κερδίσει τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές."

Τέλος ο κ. Σπυρόπουλος συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής και πως μια ισχυρή εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να συμβάλει καταλυτικά στη διεκδίκηση πόρων και εργαλείων προς όφελος της περιφερειακής ανάπτυξης. Κάλεσε στο πλαίσιο αυτό τους πολίτες στις 9 Ιουνίου να δώσουν δύναμη στο ΠΑΣΟΚ με την ψήφο τους.

Έχει διαβαστεί 342 φορές