Μετάβαση στο περιεχόμενο
Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Απίστευτος καυγάς Μενδώνη με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας μπροστά στις κάμερες!

Απίστευτος καυγάς Μενδώνη με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας μπροστά στις κάμερες!

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Απίστευτος καυγάς Μενδώνη με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Αργολίδας μπροστά στις κάμερες!

Στην Αργολίδα πραγματοποίησε επίσκεψη η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, προκειμένου να κάνει αυτοψία σε έργα του υπουργείου στο Άργος και το Ναύπλιο.

Η Λίνα Μενδώνη κατά την διάρκεια τη αυτοψίας είχε έναν έντονο διάλογο με την προϊσταμένη Αρχαιοτήτων της Αργολίδας, Άλκηστη Παπαδημητρίου αναφορικά με την κατάσταση κάποιων αρχαιολογικών χώρων και την χρηματοδότηση που έχει κάνει το υπουργείο για την συντήρησή τους.

«Γιατί δεν το έχετε επισκευάσει;», ρώτησε η υπουργός Πολιτισμού.

«Δεν το έχουμε επισκευάσει, γιατί στοιχίζει 45.000» της απάντησε η Άλκηστης Παπαδημητρίου, η προϊστάμενη Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

«Σας παρακαλώ πάρα πολύ, έχετε πάρει εκατομμύρια! Δεν είναι δυνατόν μέσα στο χώρο, μέσα στην καρδιά της πόλης να είναι αυτό. Άλκηστη πρόσεξε!», απάντησε η Λίνα Μενδώνη σε έντονο ύφος.

Δείτε το απόσπασμα στο 17:30′ του βίντεο:






πηγή:argonafplia.gr

Έχει διαβαστεί 1113 φορές

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ


ΤΟΠΙΚΑ


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ