Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Απογοήτευση για τους γονείς του Μπακάρι Χέντερσον! Ποινή
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Απογοήτευση για τους γονείς του Μπακάρι Χέντερσον! Ποινή

από Lepanto RTV
Απογοήτευση για τους γονείς του Μπακάρι Χέντερσον! Ποινή

χάδι για τους δολοφόνους! Ολοι ελεύθεροι

Απογοητευμένη είναι η οικογένεια του Μπακαρί Χέντερσον από την απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφνία του γιου τους στη Ζάκυνθο και εξετάζουν σοβαρα το ενδεχόμενο να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο.

Συγκεκριμένα, ενοχοι κρίθηκαν οι 6 κατηγορούμενοι για την υπόθεση Μπακάρι Χέντερσον, από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας. Και στον δεύτερο βαθμό το δικαστήριο δεν δέχτηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού με ενδεχόμενο δόλο. Η πρόταση του Εισαγγελέα είχε ικανοποιήσει την οικογένεια του Μπακαρι Χέντερσον, η οποία ζήτησε, 5 χρόνια μετά, την δικαίωση της μνήμης του παιδιού τους.


Συγκεκριμένα η απόφαση του δικαστηρίου για τους 5 κατηγορούμενους τους κρίνει ένοχους για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη και τον έκτο για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία, ενώ σε πρώτο βαθμό ήταν ομόφωνη. Η πρόεδρος, ένας δικαστής και ένας ένορκος ψήφισαν υπέρ της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Οι 4 πρώτοι τιμωρήθηκαν με 8 έτη φυλακιση, ένας με 5 έτη και ο προφυλακισμένος που είχε καταδικαστεί σε 15 χρόνια, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια. Ολοι θα αφεθούν ελεύθεροι.


Έχει διαβαστεί 732 φορές