Μετάβαση στο περιεχόμενο
Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Βάρδα: Απολογείται σήμερα ο δράστης της δολοφονίας του νεαρού εργάτη
  • Μεσολόγγι: Πρόγραμμα εορτασμού παραδοσιακού εθνικού-θρησκευτικού πανηγυριού Άη-ΣυμιούΟ Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου διαθέτει λεωφορείο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών
  • Το 3 ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου στα βήματα της Τεχνητής ΝοημοσύνηςΗ διάχυση των αποκτηθεισών γνώσεων και εμπειριών συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των διδακτικών πρακτικών.
  • Ενημερωτικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε μαθητές  σχολείων της ΑιτωλοακαρνανίαςΤις ομιλίες παρακολούθησαν περισσότεροι από -650- μαθητές
  • Δυναμική συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην Κάτω Αχαΐα για την πιστοποίηση του αχαϊκού ελαιολάδουΗ πιστοποίηση ΠΟΠ/ΠΓΕ αναμένεται να προσδώσει σημαντική προστιθέμενη αξία στο αχαϊκό ελαιόλαδο, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα και την εξωστρέφειά του τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.
  • Με συγκίνηση και τιμή πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο ΜεσολόγγιΜε έκδηλη την ιστορική συγκίνηση, το αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος και την ύψιστη συμβολική σημασία, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Μαΐου 2026, η τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Μεσολόγγι: Πρόγραμμα εορτασμού παραδοσιακού εθνικού-θρησκευτικού πανηγυριού Άη-Συμιού1 Το 3 ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου στα βήματα της Τεχνητής Νοημοσύνης2 Ενημερωτικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε μαθητές  σχολείων της Αιτωλοακαρνανίας3 Δυναμική συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην Κάτω Αχαΐα για την πιστοποίηση του αχαϊκού ελαιολάδου4 Με συγκίνηση και τιμή πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι5

Βάρδα: Απολογείται σήμερα ο δράστης της δολοφονίας του νεαρού εργάτη

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Βάρδα: Απολογείται σήμερα ο δράστης της δολοφονίας του νεαρού εργάτη

Ο 23χρονος Αιγύπτιος ομολόγησε την πράξη του – Οι αρχές αποδίδουν το έγκλημα σε ασήμαντη αφορμή.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας ο 23χρονος Αιγύπτιος που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία του 24χρονου ομοεθνή του, η οποία σημειώθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου μέσα σε θερμοκήπιο στην περιοχή Ψάρι της Βάρδας.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς λίγη ώρα μετά το συμβάν, οδηγήθηκε χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αμαλιάδας, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Κατά την ομολογία του, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

Οι συνθήκες του εγκλήματος:

Η δολοφονία διαπράχθηκε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, με τον 23χρονο να καταφέρει ένα και μοναδικό θανάσιμο πλήγμα στο θωρακικό σημείο του θύματος με μαχαίρι που έφερε μαζί του. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου δυστυχώς υπέκυψε στο τραύμα του.

Οι μάρτυρες που βρίσκονταν στο χώρο του θερμοκηπίου κατέθεσαν ότι δεν υπήρχαν προηγούμενες εντάσεις μεταξύ δράστη και θύματος. Ανέφεραν, μάλιστα, ότι οι δύο άνδρες ζούσαν και εργάζονταν στην ίδια περιοχή χωρίς να έχουν σοβαρές διαφορές που θα μπορούσαν να εξηγήσουν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Το προφίλ του δράστη και οι έρευνες:

Ο 23χρονος παρέμεινε στο σημείο της δολοφονίας μέχρι τη σύλληψή του από την αστυνομία, ενώ η ανακριτική έρευνα συνεχίζεται για τη διερεύνηση των συνθηκών του εγκλήματος. Η σημερινή του απολογία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ίσως φωτίσει περισσότερες πτυχές της υπόθεσης που μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται από την απουσία ξεκάθαρου κινήτρου.






πηγή:patrisnews

Έχει διαβαστεί 853 φορές

Ροή Ειδήσεων

Πολιτισμός

Με συγκίνηση και τιμή πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι

Με έκδηλη την ιστορική συγκίνηση, το αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος και την ύψιστη συμβολική σημασία, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Μαΐου 2026, η τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.