Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Δήμος Αθηναίων: Κυριακές στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για όλη την οικογένεια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δήμος Αθηναίων: Κυριακές στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για όλη την οικογένεια

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Δήμος Αθηναίων: Κυριακές στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου για όλη την οικογένεια

«Παίζουμε με τα υλικά του εργοστασίου: Ο άνθρακας»

Μια νέα σειρά κυριακάτικων δράσεων έρχεται από την ομάδα του ΒΜΦ για να συστήσει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο τα υλικά του παλιού εργοστασίου φωταερίου της Αθήνας σε οικογένειες με παιδιά 3-11 ετών.
Κυριακή 3 Μαρτίου
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Η πρώτη Κυριακή της Άνοιξης φέρνει δράσεις για όλη την οικογένεια στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων! Οι «Κυριακές στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου», ένας νέος κύκλος κυριακάτικων δράσεων που ξεκινά την άνοιξη του 2024, αντλούν έμπνευση από τον ίδιο τον χώρο του εργοστασίου φωταερίου και την πλούσια ιστορία του, και αφιερώνονται στα υλικά που χρησιμοποιούνταν στο πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην Ελλάδα.
 
Η αρχή των κυριακάτικων δράσεων με θέμα «Παίζουμε με τα υλικά του εργοστασίου» γίνεται την Κυριακή 3 Μαρτίου, με επίκεντρο τον άνθρακα, την πρώτη ύλη του εργοστασίου! Οικογένειες με παιδιά ηλικίας 3-11 ετών ανακαλύπτουν την ιστορία του παλιού εργοστασίου φωταερίου με τον πιο διαδραστικό τρόπο, μέσα από εικαστικά και θεατρικά παιχνίδια αλλά και μια ξεχωριστή οικογενειακή περιήγηση-ξενάγηση στο μουσείο. Πρωταγωνιστής στα προγράμματα της πρώτης Κυριακής είναι ο άνθρακας και όλες οι μορφές του, καθώς μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουν την αξία του, τόσο μέσα στο εργοστάσιο φωταερίου όσο και στην τέχνη!
 
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων της Κυριακής 3 Μαρτίου και μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη Κυριακή του Απριλίου, με πρωταγωνιστή ένα υλικό του εργοστασίου- έκπληξη!

https://lepantortv.gr/media/images/Kyriakes-sto-BMF_5_VangelisPatsialos-1.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/Kyriakes-sto-BMF_6.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/Kyriakes-sto-BMF_2_VangelisPatsialos.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/Kyriakes-sto-BMF_4_VangelisPatsialos.jpg
 

Έχει διαβαστεί 504 φορές