Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Δολοφονία Σκαφτούρου: Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο»

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Δολοφονία Σκαφτούρου: Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο»

πήραν μέρος τουλάχιστον έξι άτομα

Μια σκληρή ομάδα εκτελεστών που έχουν πρόσβαση στα παράνομα δίκτυα αρπαγής αυτοκινήτων και μηχανών, εμπειρία και από άλλα συμβόλαια θανάτου και πρόσβαση σε «καθαρό» οπλισμό, κρύβεται σύμφωνα με τους αναλυτές της Ασφάλειας πίσω από τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου.

Στο Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως στην επιχείρηση της εκτέλεσης στα Σκούρτα, πήραν μέρος τουλάχιστον έξι άτομα, παρακολουθούσαν τουλάχιστον τρεις ημέρες τις κινήσεις του 54χρονου θύματος ενώ πιθανολογείται ότι θα πραγματοποιούσαν την επίθεση ακόμη και αν οι bodyguards του «Θείου Τζο» ήταν εκεί. Και αυτό γιατί, τις ημέρες του Πάσχα, τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά, τα αντανακλαστικά πεσμένα και η προσοχή στραμμένη αλλού.

simeio1
Από αυτό το σημείο, που τα χόρτα είναι φρεσκοπατημένα, οι δράστες πλησίασαν στο σπίτι

 

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός, λένε οι αναλυτές, ότι τη μάντρα πήδηξαν δύο εκτελεστές και όχι ένας, όπως συνήθως γίνεται στα συμβόλαια θανάτου προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον έναν ή τους δύο σωματοφύλακες που θα φρουρούσαν το big boss. Μοναδική παραφωνία, στο δολοφονικό σχέδιο, το λάθος που έκαναν με τη μαύρη μοτοσικλέτα που «βούτηξε» στο χωράφι αλλά και την άτσαλη και βιαστική προσπάθεια αρπαγής του γκρι αγροτικού που αντί να διαφύγουν, το έριξαν στο χαντάκι, αφήνοντας πίσω τους ένα πλούσιο πεδίο έρευνας για τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ που θα τα βάλουν στο μικροσκόπιο αναζητώντας αποτυπώματα και DNA.


Έχει διαβαστεί 616 φορές