Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Εικόνες ντροπής: Βρέθηκαν σκουλήκια σε σχολικό γεύμα 6χρονου μαθητή
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Εικόνες ντροπής: Βρέθηκαν σκουλήκια σε σχολικό γεύμα 6χρονου μαθητή

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Εικόνες ντροπής: Βρέθηκαν σκουλήκια σε σχολικό γεύμα 6χρονου μαθητή

Μοίρασαν σε μαθητή σχολείου της Παραμυθιάς σχολικό γεύμα με...σκουλήκια. Τι καταγγέλλει η μητέρα του

Μια δυσάρεστη και άκρως αποκρουστική έκπληξη περίμενε μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Γλυκής στην Θεσπρωτία όταν έλαβε το πακέτο με το σχολικό του γεύμα και πήγε να το φάει.

Ανοίγοντας το πακέτο με το πέννες ολικής με σάλτσα ντομάτας και λαχανικών, εντόπισε σκουλήκια. Η κατάσταση θα μπορούσε να είναι διαφορετική, προκαλώντας ακ΄όμη και δηλητηρίαση, αλλά ευτυχώς ο μαθητής αντιλήφθηκε εγκαίρως τα σκουλήκια και δεν έφαγε το φαγητό.

Το ξέσπασμα της μητέρας του 6χρονου

Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας από την μητέρα του παιδιού που κατήγγειλε στο paramythia-online.gr το θλιβερό περιστατικό με το Σχολικό Γεύμα. Έξαλλη η μητέρα ζητά να αποδοθούν ευθύνες για το ατυχέστατο συμβάν ενώ και ο Δήμαρχος ζητά αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού για τα Σχολικά Γεύματα. 

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό η μητέρα προτίθεται να υποβάλει καταγγελία στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και στο Υπουργείο Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» υλοποιείται από τον ΟΠΕΚΑ σε 1.658 σχολικές μονάδες, σε 134 Δήμους της Χώρας και αφορά την σίτιση έως και 217.267 μαθητών σε καθημερινή βάση ενώ ο προϋπολογισμός του προγράμματος για την τρέχουσα σχολική χρονιά ανέρχεται σε 102.000.000 ευρώ. Η δράση εντάσσεται στις αρμοδιότητες του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.


Έχει διαβαστεί 1717 φορές