Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Στις 10/12 η Γ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικοπέδων Οικοδομικού Οργανισμού Μολυκρείου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Στις 10/12 η Γ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικοπέδων Οικοδομικού Οργανισμού Μολυκρείου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Στις 10/12 η Γ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικοπέδων Οικοδομικού Οργανισμού Μολυκρείου

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11η πρωινή στην Αθήνα και στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Ilisia Hotel Athens Μιχαλακοπούλου 25 δίπλα στο Hilton

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 11:00 στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Οικοπέδων Οικοδομικού Οργανισμού στο Μολύκρειο Δήμου Ναυπακτίας.
Η πρόσκληση εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης μετά από αναβολή:
«Φίλες και Φίλοι Συνιδιοκτήτες, σας προσκαλούμε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την,
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11η πρωινή στην Αθήνα και στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Ilisia Hotel Athens Μιχαλακοπούλου 25 δίπλα στο Hiltonμε τα παρακάτω θέματα:
Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των Εκλογών.
Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία που μας πέρασε. Συζήτηση και προγραμματισμός των περαιτέρω ενεργειών.
Οικονομικός Απολογισμός και οικονομικός προϋπολογισμός.
Διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Φίλες και Φίλοι Συνιδιοκτήτες,βρισκόμαστε στη λήξη της θητείας αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου. Πραγματοποιήσαμε δύο (2) Γεν. Συνελεύσεις, τη μία στη Ναύπακτο εν μέσω πανδημίας και τη δεύτερη στην Αθήνα και στις δύο υπήρξε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.
Τέλος, από πλευράς Προέδρου στάλθηκαν στα mail όλων των μελών του Δ.Σ. είκοσι εννέα ενημερωτικά μηνύματα. Με τα μηνύματα αυτά υπήρξε από πλευράς Προεδρείου πλήρης ενημέρωση – απολογισμός, με σκοπό τα μέλη του Δ.Σ. με τη σειρά τους να σας ενημερώνουν για την πορεία του έργου μας. Ακούραστα συνεχίσαμε αυτά τα δύο χρόνια και «τρέξαμε» πολύ σοβαρά θέματα της υπόθεσής μας που δυστυχώς είχαν «βαλτώσει», στην ουσία είχαν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους.
Όλοι πρέπει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου, πριν χαθούν τα όνειρά μας!!! Ο στόχος μας πάντα ήταν και θα είναι ένα οικόπεδο, ένα σπίτι στην εξοχή… η υπόθεσή μας είναι στα χέρια όλων μας!!!Σήμερα, μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε μπροστά στην ολοκλήρωση του σκοπού μας. Η παρουσία όλων σας θα δώσει στο νέο Δ.Σ. μεγάλες προοπτικές ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!!!.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…»
Έχει διαβαστεί 138 φορές