Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης - Μπαράζ συλλήψεων
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης - Μπαράζ συλλήψεων

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης - Μπαράζ συλλήψεων

Μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από έξι μήνες ομηρίας, ο 53χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι και πάλι ελεύθερος, μετά από έφοδο που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σημείο που τον κρατούσαν οι απαγωγείς του. 

Τουλάχιστον επτά συλλήψεις σε Κρήτη και εκτός νησιού έχουν πραγματοποιήσει κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι απαγωγείς είναι Έλληνες.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία έκανε έφοδο περίπου στις 07:30 το πρωί σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων, τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο προς τα Χανιά. 

Δύο άνδρες που βρίσκονταν εκεί για να φρουρούν τον 53χρονο δεν έφεραν καμία αντίσταση, καθώς κοιμούνταν. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μάντρας αυτοκινήτων και έναν ακόμη άντρα.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε δεμένος. Σύμφωνα με το cretalive.gr, βρέθηκε πάνω σε ένα στρώμα στο πάτωμα, με το πόδι του δεμένο σε αλυσίδα.

Αν και φανερά αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος, ο κ. Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.. Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου για ιατρική εξέταση και προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί έσπευσε και η οικογένειά του.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε επτά συλλήψεις, ενώ εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής μια ανήλικης, κόρης ενός εκ των συλληφθέντων.

Η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη όσων παρακολουθούνταν σε σχέση με την υπόθεση εδώ και μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μοναδική κουβέντα που είπε ο επιχειρηματίας όταν εντοπίστηκε ήταν ένα «ευχαριστώ» στους αστυνομικούς που τον απελευθέρωσαν. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος είχε μεταφερθεί στο συγκεκριμένο κρησφύγετο το τελευταίο διάστημα.

Η αστυνομία θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης εντός της ημέρας.

 

Έχει διαβαστεί 1296 φορές