Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΓΚΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΕΛΠΙΔΑ 15/05/2010 - 15/05/2024
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΓΚΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΕΛΠΙΔΑ 15/05/2010 - 15/05/2024

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΓΚΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΕΛΠΙΔΑ 15/05/2010 - 15/05/2024

Την Τετάρτη 15-05-2024 με αφορμή την 14η επέτειο από τα εγκαίνια του Ογκολογικού Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ επισκέφθηκαν τον ξενώνα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης , ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος

και ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος .

Παρουσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Προέδρου κ. Μανωλοπούλου Αναστασίας, της Αντιπροέδρου κ. Κολλυροπούλου Αγγελικής και των μελών, κ. Ρογδάκη Άννας - Μαρίας, κ. κούτρα Άγγελου, κ. Νικολοπούλου Ανδριάνας - Θεώνης, κ. Συνοδινού Ευρωπίας και του κ. Κολλιόπουλου Γεώργιου , των εργαζομένων και των ωφελούμενων ο κ. Κατσικόπουλος έκανε μια αναδρομή στην πράγματι δύσκολη και χρονοβόρα προσπάθεια που οδήγησε στην ίδρυση και λειτουργία του ξενώνα και ανέφερε τα ονόματα όλων εκείνων των συμπολιτών , και όχι μόνον, που, από το δικό τους μετερίζι ο καθένας, συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.

Ο Περιφερειάρχης  κ. Νεκτάριος Φαρμάκης μίλησε για την πορεία του ξενώνα αλλά  και για  το όραμα που η Περιφέρεια έχει για την τρέχουσα περίοδο καθώς είναι στα σκαριά η υλοποίηση βελτιώσεων αλλά και νέων δράσεων που θα οδηγήσουν στο μέγιστο για τους πολίτες όφελος.

Ο Ογκολογικός Ξενώνας ΕΛΠΙΔΑ υπήρξε ένα πρωτοποριακό για την εποχή έργο και  αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του τι μπορεί να δημιουργήσει η σύμπραξη, η συμπόρευση και η συνεργασία του δημόσιου τομέα με τους πολίτες για τους πολίτες.

 Το όραμα , το πάθος και οι προσπάθειες  των ιδιωτών δεν θα ελάμβαναν σάρκα και οστά εάν δεν συνέβαλε η τότε Νομαρχία και δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του εάν δεν βρισκόταν «κάτω από την ομπρέλα» της Περιφέρειας. 

Ευχή όλων να ξαναβρεθούμε σε πολλά ακόμα επόμενα «γενέθλια».

Η όμορφη αυτή συνάντηση τελείωσε με την προσφορά εδεσμάτων και χυμών από το μέλος του Δ.Σ , συνιδιοκτήτη του ΡΟΔΟΝ catering κ. Γ. Κολλιόπουλου.


Έχει διαβαστεί 311 φορές