Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Επιχείρηση κατευνασμού από τον Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Επιχείρηση κατευνασμού από τον Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Επιχείρηση κατευνασμού από τον Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία

Παρουσία Φϊλη και 53+ η συνεδρίαση

Την εσωκομματική γκρίνια και τους προβληματισμούς υπάρχουν στο θέμα της αναβάθμισης των μαχητικών F-16, αλλά και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας επιχειρεί να ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι προγραμματισμένη για αυτή την ώρα.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να συμμετάσχει και ο Νίκος Φίλης, που είναι μέλος του οργάνου και ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία του για την παραχώρηση κονδυλίων στην αναβάθμιση των μαχητικών.

Επίσης  στη συνεδρίαση λαμβάνουν μέρος και στελέχη της κίνησης των 53+, τα οποία εδώ και αρκετό καιρό ζητούν επίμονα τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, το οποίο δε έχει συνεδριάσει από το καλοκαίρι.

Στο Μέγαρο Μαξίμου κρατούν χαμηλούς τόνους στο θέμα της αναβάθμισης των F-16 και εκτιμούν ότι η όποια συζήτηση γύρω από το θέμα έληξε με τις εξηγήσεις που έδωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, απαντώντας στην ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ωστόσο, αναμένεται ότι στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα επανέλθει στο ζήτημα προκειμένου να ενημερώσει και το κόμμα.

 

Έχει διαβαστεί 1398 φορές