Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Εσείς τι ξέρετε για τα χάπια αδυνατίσματος; Πόσο καλά είναι;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Εσείς τι ξέρετε για τα χάπια αδυνατίσματος; Πόσο καλά είναι;

από Lepanto RTV
Εσείς τι ξέρετε για τα χάπια αδυνατίσματος;  Πόσο καλά είναι;

Συμβουλές από την Διατροφολόγο Νατάσα Τρουμπούκη

Η βιομηχανία προϊόντων απώλειας βάρους, είναι μια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων επιχείρηση,  με πολλές ψεύτικες υποσχέσεις των χαπιών διατροφής και δυστυχώς με εκατομμύρια οπαδούς. Όμως, όλοι πρέπει να γνωρίζετε ό,τι δεν υπάρχουν, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, μαγικά χάπια για να χάσετε βάρος.

Ο μοναδικός τρόπος είναι η σωστή διατροφή και η άσκηση. Παρακάτω θα δείτε τι υπόσχονται τα διάφορα χάπια αδυνατίσματος  και που βρίσκεται η αλήθεια.

Θα χάσετε γρήγορα βάρος. Τίποτα καλό στη ζωή δεν έρχεται εύκολα, χρειάζεται πάντα σκληρή δουλειά.Το ίδιο ισχύει και όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους. Έτσι, αν δείτε διάφορα σκευάσματα που σας υπόσχονται ότι θα χάσετε πολύ γρήγορα κιλά, τρέξτε μακριά. Αντ’ αυτού υιοθετήστε τον υγιεινό τρόπο απώλειας βάρους, που είναι και ο πιο αποτελεσματικός.

Θα έχετε περισσότερη ενέργεια. Εάν ένα χάπι δίαιτας υπόσχεται να σας τονώσει την ενέργεια σας, πρέπει να συνειδητοποιήσετε, ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να τρώτε υγιεινά και να ασκήστε. Δοκιμάστε την άσκηση το πρωί και θα εκπλαγείτε με το κύμα της ενέργειας που θα αισθανθείτε! Αυτό θα σας τροφοδοτήσει για ολόκληρη την ημέρα σας.

Μπορείτε να τρώτε ότι θέλετε. Πόσο φοβερό θα ήταν αν μπορούσατε, να φάτε ένα χάμπουργκερ και μια τούρτα και στη συνέχεια να πάρετε ένα χάπι και να χάσετε τα κιλά; Σίγουρα θα ήταν μαγικό, αλλά παραμένει όπως ακριβώς το λέει και η λέξη – μαγικό! Για να χάσετε βάρος, θα πρέπει να τροποποιήσετε τη διατροφή σας, επιλέγοντας τροφές με λιγότερες θερμίδες. Κανένα χάπι δεν διώχνει αυτά που φάγατε.

Θα χάσετε το λίπος από την κοιλιά. Οι υποσχέσεις ότι ένα χάπι θα διώξει το λίπος από την κοιλιά σας, είναι μακριά από την πραγματικότητα. Μπορείτε να χάσετε το λίπος της κοιλιάς, όταν μειώσετε το σωματικό σας βάρος. Ωστόσο, η γενετική παίζει σημαντικό ρόλο, έτσι ώστε αν οι γονείς σας έχουν την τάση να αποθηκεύουν  κοιλιακό λίπος , υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έχετε και εσείς το ίδιο. Μην απογοητεύεστε όμως, γιατί μέσα από μια υγιεινή, διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και ένα σχέδιο σωματικής δραστηριότητας, μπορείτε να επιτύχετε μια επίπεδη κοιλιά.

Τώρα που γνωρίζετε όλες αυτές τις ψεύτικες υποσχέσεις, είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε στην φυσική σας κατάσταση; Δοκιμάστε να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και θα δείτε αμέσως βελτίωση τόσο της σωματικής σας κατάστασης όσο και της υγείας σας. Και γιατί να το κάνετε αυτό; Επειδή αξίζει τον κόπο!

Έχει διαβαστεί 1518 φορές