Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Κεφαλονιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 3χρονο αγοράκι μετά τη φωτιά στο σπίτι του
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Κεφαλονιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 3χρονο αγοράκι μετά τη φωτιά στο σπίτι του

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Κεφαλονιά: Μάχη για τη ζωή του δίνει το 3χρονο αγοράκι μετά τη φωτιά στο σπίτι του

Διασωληνωμένο, με θερμικό έγκαυμα στον πνεύμονα νοσηλεύεται στην Πάτρα ένα τρίχρονο αγοράκι, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του.

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, βρίσκεται το 3χρονο αγοράκι έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης και άμεσα έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική, απεγκλωβίζοντας τον 3χρονο και τον 4χρονο αδερφό του, καθώς επίσης και τον 71χρονο παππού τους.

Οι τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όμως η κατάσταση του 3 ετών αγοριού είναι πολύ σοβαρή και αμέσως στήθηκε αερογέφυρα σωτηρίας από την Κεφαλονιά στην Πάτρα. Το αγοράκι έχει υποστεί διπλό θερμικό έγκαυμα στα πνευμόνια του και στην τραχεία.

Ο 4χρονος αδελφός του αλλά και ο παππούς τους μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγος στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.






πηγή:newsbomb.gr

Έχει διαβαστεί 182 φορές