Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Μεσολόγγι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον Μπάμπη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Μεσολόγγι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον Μπάμπη

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Μεσολόγγι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον Μπάμπη

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι. Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέτασητης σορού του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, η οποία εντοπίστηκε σε βαλτώδη περιοχή στην περιοχή της Ευαγγελίστριας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 31χρονος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση, όπως αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έρευνας.

Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.Ο 31χρονος φαίνεται πως δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Κοντά στο σημείο της δολοφονίαςεντοπίστηκε επίσης ένα κομμάτι από φυσίγγιο, που έχει ήδη σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της καραμπίνας και του κινητού του θύματος.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο της δολοφονίας, και για αυτό αναζητούνται και άλλες μαρτυρίες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 31χρονος αγνοείτο από τις 4 Ιανουαρίου. Από την έναρξη των ερευνών, το ενδιαφέρον των Αρχών έχει «κλειδώσει» στον 50χρονο κρεοπώλη, οι ισχυρισμοί του οποίου, δεν ταίριαζαν με τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί.

Ο 50χρονος ήταν το τελευταίο άτομο που τον συνάντηση, καθώς, ισχυριζόταν ότι τον μετέφερε κάπου προκειμένου να πάει για κυνήγι. Εκεί ο 31χρονος υποτίθεται ότι θα συναντούσε έναν άλλο φίλο, σύμφωνα με τον κρεοπώλη, τον οποίο όμως δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει. Έκτοτε, τα ίχνη του αγνοούνται.

Σημαντικό στοιχείο στο οποίο είχαν εστιάσει οι Αρχές είναι το ότι ο 31χρονος φέρεται να του χρωστούσε μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τον είχε ξεπληρώσει ωστόσο κάτι τέτοιο δεν το επιβεβαιώνει κανείς από τον στενό κύκλο του αγνοούμενου.

Από την Αστυνομία, μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο, το μαχαίρι και το κινητό του στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα. Το τελευταίο σήμα μάλιστα της κινητής τηλεφωνίας που εξέπεμψε προς το κινητό του είναι σε αντίθετη απόσταση από το σημείο που ισχυρίστηκε ότι τον άφησε και τον είδε τελευταία φορά ο 50χρονος, όπως και τα βιντεοληπτικά υλικά που είχαν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Με τις ημέρες να περνούν και τις έρευνες να συνεχίζονται, 14 ημέρες μετά την εξαφάνισή του 31χρονου, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη. Κι αυτό διότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό και θεωρείτο ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση. Ο 50χρονος κρεοπώλης, όμως, μέχρι και την Τρίτη (23/01) που απολογήθηκε, δεν ομολόγησε τη δολοφονία του 31χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί πως προηγουμένως, η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά τέσσερις προσαγωγές, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

πηγή:ert.gr
Έχει διαβαστεί 379 φορές