Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν ο καθορισμός δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα...

Σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου προσκλήθηκε χθες, Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χρήστου Βούρβαχη καθώς και του Αναπληρωτή Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Ευστράτιου Πετράκη.


Σκοπός της συνεδρίασης ήταν ο καθορισμός δράσεων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, ο έγκαιρος εντοπισμός σημείων τα οποία χρήζουν παρεμβάσεων, η εκτίμηση του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και η ενημέρωση των Προέδρων των Κοινοτήτων που ανέλαβαν πρόσφατα θητεία.


Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επιπλέον οι Αντιδήμαρχοι Λάμπρος Δαλάρης, Μιχάλης Μπιλάλης, Γιάννης Πασπαλιάρης, Δημήτρης Ράπτης, Χρήστος Τέγας και Σωτήρης Φαράντος, Πρόεδροι των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωπος του Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας, εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωπος του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου, ο Δασάρχης Μεσολογγίου, ο Προϊστάμενος της Πολικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ο Πρόεδροι ΤΟΕΒ, εκπρόσωποι της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Έχει διαβαστεί 132 φορές