Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Μεσσήνη: Στον τάφο της μητέρας της η 10χρονη Βαλεντίνη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Μεσσήνη: Στον τάφο της μητέρας της η 10χρονη Βαλεντίνη

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Μεσσήνη: Στον τάφο της μητέρας της η 10χρονη Βαλεντίνη

Κηδεύτηκε ο 59χρονος παιδοκτόνος

Αύριο Δευτέρα θα κηδευτεί η δεκάχρονη που βρήκε τον θάνατο από τον ίδιο τον πατέρα της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τους θείους της άτυχης μαθήτριας, η κηδεία θα γίνει στο χωριό της πολυαγαπημένης της μητέρας, την Καλογερόρραχη Μεσσηνίας. Θα οδηγηθεί στον ίδιο τάφο που πριν από 4 περίπου χρόνια είχαν βάλει τη μητέρα της.

Η Βαλεντίνη της είχε αδυναμία και ήθελε να πηγαίνει στο νεκροταφείο συχνά. Μάλιστα λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της, είχε πει σε έναν από τους θείους της, πως θέλει μια από τις φωτογραφίες που έβγαλε στο σχολείο να πάει εκεί. "Θείε πάρε αυτή τη φωτογραφία που βγάλαμε στο σχολείο. Θέλω να την πας στο νεκροταφείο και να τη βάλεις δίπλα στη μαμά μου. Θέλω να είμαι κοντά στη μαμά μου" είχε πει η 10χρονη.

Το απόγευμα του Σαββάτου κηδεύτηκε στο νεκροταφείο ο 59χρονος παιδοκτόνος και μετέπειτα αυτόχειρας πατέρας της, παρουσία γνωστών και πολιτών της περιοχής. Πολλοί μονολογούσαν πως δεν είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτή η αδιαννόητη τραγωδία. Όλοι είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι έχει γίνει...

Έχει διαβαστεί 1468 φορές