Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Ναύπακτος: Με επιτυχία το «Lepanto Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας cross country 2016»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Με επιτυχία το «Lepanto Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας cross country 2016»

από Lepanto RTV

Για 21η χρονιά

 Σε μια προσπάθεια προβολής της ιστορικής πόλης της Ναυπάκτου αλλά και του Ολυμπιακού αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας – cross country, ενώσαμε τις δυνάμεις μας η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας , η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ναυπακτίας και  ο φορέας μας «Πράσινο+Μπλε» και υλοποιήσαμε με επιτυχία το 21ο «Lepanto Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ορεινής Ποδηλασίας cross country 2016».

 Μια μοναδική ποδηλατική εμπειρία για τους θεατές που το παρακολούθησαν, αλλά και για τους αγωνιζόμενους αθλητές και συνοδούς.

 Συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές ορεινής ποδηλασίας απ’ όλη την χώρα, με στόχο την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, παίδων, κορασίδων καθώς και στο αγώνισμα team relay - σκυταλοδρομία.  

 Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά  την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τους ανθρώπους της που μας εμπιστεύτηκε, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και των Δήμο Ναυπακτία που πίστεψαν στην επιτυχία και στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους τη διοργάνωση. Παράλληλα ευχαριστούμε για την σημαντική τους υποστήριξη, τους φορείς: Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, Αστυνομική Δνση Αιτωλοακαρνανίας – Τροχαία Ναυπάκτου, Δασαρχείο Ναυπακτίας, Πυροσβεστική Υπηρεσία – Σταθμός Ναυπακτίας, Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου, Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου, Κέντρο υγείας Ναυπάκτου, ΟΛΥΜΠΙΟΝ Θεραπευτήριο – Γενική Κλινική Πατρών. Tους γιατρούς Μιχάλη Παππά  χειρούργο ορθοπεδικό και Κωνσταντίνο Γεωργοστάθη  αναισθησιολόγο, καθώς και την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης- Ε.Ο.Ε.Δ - Ι.Π. Μεσολογγίου. Τον σουρεαλιστή Ναυπάκτιο ζωγράφο Γιάννη Αρτινόπουλο για την προσφορά  υπογεγραμμένων αντιγράφων έργων του στους  νικητές, την Εύη Αδάμ που παρουσίασε τις απονομές, τους τεχνικούς του Δημήτρη Ιωάννου καθώς και τους εθελοντές μας και τα ΜΜΕ που μας στήριξαν με την προβολή των αγώνων.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  χορηγούς μας: Volvo V60 Cross Country , ARLA protein milk, WIND, ΦΑΓΕ, ELECTRIC REV HELMA, ΚΟΡΠΗ, LURPAK, MAGOURA, XENTIS, HAIBIKE και τους υποστηρικτές μας ΓΕΦΥΡΑ Ρίου Αντιρρίου, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΜΕΛΙΣΣΑ, THERAMENT, TAFT, ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ, ADVANCE, MINOAN LINES, ARETI, POLYRAPID, DEPEND, IDEAL, ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ, SPOORTS.GR και περιοδικό Mbike.

 

 «Είναι χαρά και τιμή που γνωρίσαμε από κοντά Παγκόσμιους πρωταθλητές, Βαλκανιονίκες, Πανελλήνιους πρωταθλητές, αλλά και όλους τους αξιόλογους αθλητές mtb της χώρας μας με τα σωματεία και τους συνοδούς τους . Μετέφεραν στην πόλη μας το πνεύμα του « ευ αγωνίζεσθαι »  ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που το έχουμε όλοι ανάγκη. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας.»  

 

Έχει διαβαστεί 1582 φορές