Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τα Νέα: Δεν κυκλοφόρησε η εφημερίδα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τα Νέα: Δεν κυκλοφόρησε η εφημερίδα

από Lepanto RTV

Απεργία στον ΔΟΛ

Ρολά κατέβασε μετά από σχεδόν έναν αιώνα λειτουργίας ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη λόγω της απεργίας των περίπου 500 εργαζομένων που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.

Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι 4 και 5 μήνες, ενώ όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε το δώρο των Χριστουγέννων.

Ουσιαστικά από χθες στις 19:00 και μετά τη σχετική απόφαση των εργαζόμενων ο ΔΟΛ κατέβασε ρολά. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και κήρυξαν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, γεγονός που σημαίνει ότι δεν εκδίδεται τόσο η εφημερίδα “Τα Νέα”, δεν θα εκδοθεί ούτε και η εφημερίδα “Το Βήμα” αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, ενώ στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM θα “παίζει” μόνο μουσική και στα sites του ομίλου “tanea.gr, tovima.gr και in.gr” δεν θα ανανεώνονται.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστική της κατάστασης η απόφαση των εργαζόμενων να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες μέχρις να πιστωθεί έστω το πρώτο 15ημερο του Αυγούστου συν το δώρο των Χριστουγέννων.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και το πρώτο 15ημερο του Δεκεμβρίου και δεν έχουν λάβει ούτε και το δώρο των Χριστουγέννων.

Είναι χαρακτηριστικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων για την απεργία στον ΔΟΛ.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Η Αυγή"

Το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών:

 

Έχει διαβαστεί 1454 φορές