Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Η NESPRESSO ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Η NESPRESSO ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από Lepanto RTV
Η NESPRESSO ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ  ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η Nespresso κλείνει έξι μήνες λειτουργίας στην Πάτρα

Η Nespresso κλείνει έξι μήνες λειτουργίας στην Πάτρα και καλεί τους καταναλωτές να γιορτάσουν μαζί της, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες ποικιλίες για κρύο καφέ Freddo Delicato και Freddo Intenso και να αποκτήσουν τις αγαπημένες τους μηχανές Nespresso με 35% όφελος. Mοναδική προϋπόθεση η αγορά τουλάχιστον 5 συσκευασιών καφέ. 

Η πρώτη φάση της ενέργειας πραγματοποιήθηκε στις 16-17-18 / 7 και θα συνεχιστεί στις 23-24-25/7 στη διασταύρωση Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου. Στο σημείο θα βρίσκονται Nespresso Coffee Specialists, οι οποίοι θα ενημερώνουν το κοινό για τα βήματα που θα τους φέρουν πιο κοντά στην απόκτηση μιας νέας μηχανής Nespresso. 

Οι κάτοικοι της Πάτρας, αλλά και όσοι επισκεφτούν την Pop-Up Boutique στην οδό Μαιζώνος 54 – 56 (εντός καταστήματος Δούβρη) θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυτή την μοναδική προσφορά μέχρι τις 1 Αυγούστου. 

 

Σχετικά με τη Nespresso: 

Η Nespresso αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία καφέ σε μερίδες παγκοσμίως. Με έδρα τη Λωζάνη της Ελβετίας, η Nespresso δραστηριοποιείται σε 80 χώρες και απασχολεί 13.600 υπαλλήλους. 

Η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερους από 100.000 αγρότες σε 13 χώρες μέσω του προγράμματος AAA Sustainable Quality Program για την ενσωμάτωση πρακτικών αειφορίας στις καλλιέργειες καφέ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2003 σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Rainforest Alliance και συμβάλλει στη βελτίωση της παραγωγής και της ποιότητας των καλλιεργειών, διασφαλίζοντας μια βιώσιμη προσφορά καφέ υψηλής ποιότητας και βελτιώνοντας τα μέσα διαβίωσης των αγροτών και των κοινοτήτων τους. 

Η παρουσία της Nespresso στην Ελλάδα μετρά 22 χρόνια, λειτουργώντας ένα δίκτυο 10 boutiques σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Nespresso: https://www.nespresso.com/gr/ και τις επίσημες σελίδες της Nespresso σε Facebook και Instagram. 


Έχει διαβαστεί 1237 φορές