Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Παραιτήθηκαν ο Μάκης Βορίδης και 4 υφυπουργοί για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Παραιτήθηκαν ο Μάκης Βορίδης και 4 υφυπουργοί για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

από Lepanto RTV
Παραιτήθηκαν ο Μάκης Βορίδης και 4 υφυπουργοί για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό

Την παραίτησή τους υπέβαλλαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Μάκης Βορίδης και 4 υφυπουργοί, τα ονόματα των οποίων

Ανακοινώνεται ότι ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Μάκης Βορίδης υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό, για τους λόγους που αναφέρονται στην επιστολή και η οποία επισυνάπτεται. Ο Πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτησή του.


Παράλληλα, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν οι Υφυπουργοί Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλείου, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Χρήστος Μπουκώρος, οι οποίες επίσης έγιναν δεκτές από τον Πρωθυπουργό.

Τέλος, την παραίτησή του υπέβαλε και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στρατάκος.

Οι αντικαταστάτες των ανωτέρω θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες.


Έχει διαβαστεί 299 φορές
Επόμενο άρθρο
Φωτιά τώρα στη Φωκίδα



  •