Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Αλλάζουμε Σελίδα»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Με επιτυχία η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ «Αλλάζουμε Σελίδα»

από Lepanto RTV

Πραγματοποιήθηκε τη περασμένη Παρασκευή στο Ζαβλάνι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στα πλαίσια της καμπάνιας «ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ:  ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΙΣΧΥΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» στην Πάτρα στις 17.06.2016.

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι  Οργανώσεις Μελών Ζαβλανίου – Αγυιάς, Αρκτικού Διαμερίσματος και Ρίου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο Ζαβλάνι, μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας ανταποκρίθηκε και έδωσε το παρόν, στην προσπάθεια της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με το πραγματικό κλίμα και τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός, ο οποίος έδωσε τόσο την εικόνα που διαμορφώνεται μέχρι στιγμής στην ελληνική κοινωνία, όσο και το στίγμα της επόμενης μέρας.

 

Οι πολίτες που συμμετείχαν, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα καθημερινά τους ζητήματα και εξέφρασαν απορίες σχετικά με την πραγματική εικόνα σε σχέση με αυτή που παρουσιάζεται από την πλειοψηφία των ΜΜΕ.

 

Ο Κώστας Σπαρτινός από την πλευρά του ενημέρωσε ουσιαστικά  τους πολίτες και υποσχέθηκε να μεταφέρει ειδικά ζητήματα στην Κυβέρνηση, ώστε να διατηρηθεί ο δίαυλος Κοινωνίας- Κυβέρνησης ανοικτός για όλους.

 

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας “ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ” θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα και άλλες παρόμοιες ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις σε γειτονιές της Πάτρας αλλά και πόλεις και χωριά του νομού Αχαΐας.

Έχει διαβαστεί 1526 φορές