Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πάτρα: Παιδιά κάνουν... βατήρα το seatrac της Πλάζ και τραυματίζονται στα πόδια... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Παιδιά κάνουν... βατήρα το seatrac της Πλάζ και τραυματίζονται στα πόδια... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

από Lepanto RTV

Ατύχημα προ ημερών στο σημείο

Ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες η λειτουργία του συστήματος seatrac που διευκολύνει την πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα, στην περιοχή της Πλάζ. Ο συμπολίτης Οδυσσέας Ξεριζωτής με αφορμή τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του μηχανισμού στο σημείο αλλά και μετά από ένα ατύχημα μικρού παιδιού επισημαίνει ορισμένους κινδύνους που κατέγραψε στο σημείο.

 

«Με αφορμή ένα ατύχημα μικρού παιδιού θα ήθελα να επισημάνω τους κινδύνους σχετικά του μηχανισμού "Seatrac", που εγκαταστάθηκε προ ημερών στην Πλαζ της Αγυιάς (Ε.Ο.Τ.) .

Παρατηρώντας επί ένα τρίμερο πολλά παιδία παίζουν με τον μηχανισμό ως βατήρα παίρνοντας φόρα προς την θάλασσα , παραμονεύουν μικροί κίνδυνοι όπως μικρά κενά στης ενώσεις καθώς αντηρίδες στήριξης ( μακρόστενες βίδες ) χωρίς προστατευτικά καλύμματα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα ποδια .

Οι αρμόδιοι να τα διορθώσουν και να μπει η σωστή σήμανση .

Η τοποθέτηση του ειδικού μηχανήματος δίνει την δυνατότητα στα άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαύσουν την χαρά της θάλασσας προκαλώντας ανακούφιση σε πολλά ΑμεΑ της πόλης μας .

Βελτιώνοντας το καλύτερο κερδίζουμε όλοι» επισημαίνει ο Οδυσσέας Ξεριζωτής.

 
Έχει διαβαστεί 882 φορές

Περιεχόμενο

Πατήστε play για να δείτε

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Ακολουθήστε μας...

 

Κατακόρυφος Ολισθητής Αντικειμένων