Μετάβαση στο περιεχόμενο
Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΠΑΤΡΑ: Στο εδώλιο σήμερα 4 ληστές! Είχαν ρημάξει και σπίτι στον Καστελόκαμπο με 150.000 ευρώ λεία!
  •  Ε.Α. Πατρών - Α.Ε.Π. Ολυμπιάς | Play Off Aνόδου A1 EΣΚΑΗ - 1ος ΗμιτελικόςLIVE
  • Ενημερωτικές και βιωματικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε μαθητές σχολείων της ΝαυπακτίαςΣτις δράσεις συμμετείχαν περισσότεροι από -140- μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίου
  • Υπογράφηκε η παραχώρηση της έκτασης για την ανέγερση του σύγχρονου Καλλιτεχνικού Σχολείου στο ΜεσολόγγιΤο Καλλιτεχνικό Σχολείο Μεσολογγίου αποτελεί ένα από τα μόλις εννέα που λειτουργούν σε ολόκληρη τη χώρα
  • Δήμος Δελφών: Εγκρίθηκαν οι όροι του διαγωνισμού για υποδομές πρόσβασης ατόμων με κινητικά  προβλήματα σε τέσσερις ακόμα παραλίεςΗ παρέμβαση αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών των παραλιών Αγίου Βασιλείου, Αγίων Πάντων, Τροκαντερού και Αγίου Μηνά
  • Διαβάστε τη «Ναυπακτία» που κυκλοφορείΠαρασκευή 22 Μαΐου 2026
 Ε.Α. Πατρών - Α.Ε.Π. Ολυμπιάς | Play Off Aνόδου A1 EΣΚΑΗ - 1ος Ημιτελικός1 Ενημερωτικές και βιωματικές δράσεις για την οδική ασφάλεια σε μαθητές σχολείων της Ναυπακτίας2 Υπογράφηκε η παραχώρηση της έκτασης για την ανέγερση του σύγχρονου Καλλιτεχνικού Σχολείου στο Μεσολόγγι3 Δήμος Δελφών: Εγκρίθηκαν οι όροι του διαγωνισμού για υποδομές πρόσβασης ατόμων με κινητικά  προβλήματα σε τέσσερις ακόμα παραλίες4 Διαβάστε τη «Ναυπακτία» που κυκλοφορεί5

ΠΑΤΡΑ: Στο εδώλιο σήμερα 4 ληστές! Είχαν ρημάξει και σπίτι στον Καστελόκαμπο με 150.000 ευρώ λεία!

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΠΑΤΡΑ: Στο εδώλιο σήμερα 4 ληστές! Είχαν ρημάξει και σπίτι στον Καστελόκαμπο με 150.000 ευρώ λεία!

Το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας θα ξεκινήσει η δίκη των τεσσάρων μελών σκληρής οργάνωσης που πραγματοποιούσαν ληστείες στο Αίγιο, στο Ρίο και στον Ασπρόπυργο.

Το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας θα ξεκινήσει η δίκη των τεσσάρων μελών σκληρής οργάνωσης που πραγματοποιούσαν ληστείες στο Αίγιο, στο Ρίο και στον Ασπρόπυργο.

Η υπόθεση είχε λάβει χώρα πριν από δύο χρόνια, με τους άνδρες της ΟΠΚΕ να κάνουν «ντου», σε διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα .

Οι ληστές είχαν ρημάξει σπίτια και εξοχικές κατοικίες αποκομίζοντας σε μετρητά 300.000 ευρώ και κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η αξία τους.

Ανάμεσα στις έκνομες δράσεις τους ήταν η αφαίρεση ποσού 150.000 ευρώ από οικία του Καστελοκάμπου όπου το κατηγορητήριο αναφέρει ληστεία αφού υπήρξε και ένας τραυματισμός ατόμου που προσπάθησε να τους σταματήσει.


 Η εκτεταμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Πάτρας είχε γίνει από 20 άνδρες της που είχαν τη συνδρομή της ΟΠΚΕ Αττικής.


Ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών συνελήφθη στο Αίγιο και οι άλλοι τρεις στον καταυλισμό των Ρομά Ασπροπύργου.






πηγή:flamis.gr

Έχει διαβαστεί 534 φορές

Ροή Ειδήσεων

Πολιτισμός

Με συγκίνηση και τιμή πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι

Με έκδηλη την ιστορική συγκίνηση, το αίσθημα πατριωτικού καθήκοντος και την ύψιστη συμβολική σημασία, πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Μαΐου 2026, η τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.