Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Πρωταγωνιστές στις Διεθνείς Εκθέσεις, «FRUIT LOGISTICA 2024» στο Βερολίνο & «BIOFACH 2024» στην Νυρεμβέργη οι Αιτωλοακαρνανικές επιχειρήσεις.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πρωταγωνιστές στις Διεθνείς Εκθέσεις, «FRUIT LOGISTICA 2024» στο Βερολίνο & «BIOFACH 2024» στην Νυρεμβέργη οι Αιτωλοακαρνανικές επιχειρήσεις.

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Πρωταγωνιστές στις Διεθνείς Εκθέσεις, «FRUIT LOGISTICA 2024» στο Βερολίνο & «BIOFACH 2024» στην Νυρεμβέργη οι Αιτωλοακαρνανικές επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ και τα Επιμελητήρια Αχαΐας & Ηλείας συμμετείχε σε δυο κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των νωπών οπωροκηπευτικών προϊόντων..

Στην «FRUIT LOGISTICA 2024 » στο Βερολίνο, από 7 έως 9 Φεβρουαρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εξασφαλίσαμε στις επιχειρήσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον την ευκαιρία συμμετοχής σε μια από τις πιο σημαντικές Διεθνείς Εκθεσιακές πλατφόρμες επιχειρηματικότητας και επικοινωνίας, όσον αφορά τον κλάδο του εμπορίου φρούτων & λαχανικών, προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες δικτύωσης και εξαγωγικών συνεργασιών σε όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε κάθε τομέα της βιομηχανίας.

· Στην «BIOFACH 2024» στην Νυρεμβέργη, από 13 έως 16 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά εξασφαλίσαμε στις επιχειρήσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, την ευκαιρία συμμετοχής στην κορυφαία εμπορική έκθεση βιολογικών τροφίμων, σημείο συνάντησης εκθετών, εμπόρων, αγοραστών που αντλούν το ίδιο ενδιαφέρον και πάθος για τα βιολογικά προϊόντα, αλληλοεπιδρώντας και δημιουργώντας νέα επαγγελματικά μονοπάτια, δημιουργώντας επιτυχημένα δίκτυα με καθαρό εξαγωγικό προσανατολισμό, αξιοποιώντας πλήρως τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες.

Στην «FRUIT LOGISTICA 2024 », συμμετείχαν από την Αιτωλοακαρνανία οι επιχειρήσεις:

· ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΕΒΕ

· ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

και στην «BIOFACH 2024» συμμετείχαν από την Αιτωλοακαρνανία οι επιχειρήσεις:

· Οργάνωση παραγωγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρχαία Ωλένεια Αιτ/νιας

· Στυλιαράς Ιωάννης του Αθανάσιου - Stiliaras Honey.

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.


Έχει διαβαστεί 309 φορές