Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Τα σχόλια για τον Άδωνι «έφαγαν» τη Κατερίνα Παπακώστα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Τα σχόλια για τον Άδωνι «έφαγαν» τη Κατερίνα Παπακώστα

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Τα σχόλια για τον Άδωνι «έφαγαν» τη Κατερίνα Παπακώστα

Στο Facebook

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αντικαθίσταται η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, βουλευτής Β' Αθηνών, Κατερίνα Παπακώστα, από τον βουλευτή Αχαΐας, Ιάσωνα Φωτήλα.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση της κ. Παπακώστα στο Facebook με σχόλια για τη στάση του Αδωνη Γεωργιάδη στο θέμα της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία. 

Η κ. Παπακώστα ανέφερε: «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού ... Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

Η κ. Παπακώστα είχε διατελέσει υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Εξάλλου, στην ανακοίνωση της ΝΔ για τους βουλευτές που θα συμμετάσχουν στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

  • Γιώργο Βλάχο, βουλευτή Περιφέρειας Αττικής
  • Γιώργο Γεωργαντά, βουλευτή Κιλκίς
  • Γιάννη Κεφαλογιάννη, βουλευτή Ρεθύμνης
  • Νότη Μηταράκη, βουλευτή Χίου
  • Χρήστο Μπουκώρο, βουλευτή Μαγνησίας.

 

Έχει διαβαστεί 1291 φορές