Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΛΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΛΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΛΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ

στην περιοχή των λυόμενων εστιάζονται σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση του όπλου του Μπάμπη Κούτσικου ο οποίος δολοφονήθηκε και γι’ αυτό κατηγορείται ο κρεοπώλης.

Η ανεύρεση του όπλου είναι σημαντική διότι προφανώς θα δείξει στους ειδικούς αν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε για να στερήσει τη ζωή του 31χρονου, για αυτό και σκάφος με ειδικούς κάνει αναζητήσεις στα νερά του χειμάρρου ο οποίος σε πολλά σημεία έχει και αρκετό βάθος.

Εν τω μεταξύ ιδιαίτερα διαφωτιστική ήταν και η συνέντευξη που παραχώρησε η αδελφή του Μπάμπη στην εκπομπή «Επί Τόπου» του Νάσου Γουμενίδη στο open καθώς έβαλε τέλος σε πολλές φήμες. Η Χριστίνα Κούτσικου εκτός των άλλων είπε ότι αν είναι και άλλα άτομα εμπλεκόμενα στην υπόθεση δολοφονίας του αδελφού της, κάνει την οικογένεια να ανησυχεί και για την ζωή και των άλλων μελών της.

 Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι η μητέρα της δεν γνώριζε από πριν τον κρεοπώλη και όλη η διαδικασία αναζήτησης του Μπάμπη ξεκίνησε ότι ο νεαρός δεν έδωσε σημεία ζωής για μια ολόκληρη νύχτα. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο κρεοπώλης ήταν εκείνος που τον είδε για τελευταία φορά.

Στο μεταξύ από αυτά που ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα πολλά δεν έχουν βάση. Ένα από αυτά που ενόχλησαν την οικογένεια είναι ότι έβγαιναν στην δημοσιότητα πράγματα που κατά την άποψη της Χριστίνας, διέρρεαν από υπηρεσίες στις οποίες κάποιοι είχαν πρόσβαση. Εκείνο που έχει αξία πάντως είναι να βρεθεί το όπλο, αλλά να διαφανεί και αν υπήρχαν άλλοι και ποιοι ήταν αυτοί που ενεπλάκησαν στην υπόθεση.

πηγή:aixmi-news.gr

Έχει διαβαστεί 375 φορές