«Ένας σπουδαίος πολιτικός και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Θλίψη προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο ο ξαφνικός θάνατος του Απόστολου Βεσυρόπουλου σε ηλικία μόλις 59 ετών ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία με τον Απόστολο Βεσυρόπουλο.
Ο κ. Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον αποθανόντα ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας», σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια σημείωσε πως τον γνώριζε πολλά χρόνια από όταν σε νεαρή ηλικία είχαν διοριστεί στο Υπουργείο Οικονομικών ως εφοριακοί.
Αποκάλυψε ότι τον είχε συγκινήσει, όταν ο ίδιος είχε μία περιπέτεια με την υγεία του και είχε αισθανθεί αδιαθεσία στη Βουλή, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος έτρεξε να του συμπαρασταθεί και τηλεφωνούσε καθημερινά για να δει πώς είναι η υγεία του.
Πηγή: newsbeast
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.
Ροή Ειδήσεων
Επικαιρότητα
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
-
25 Μαϊ 2026 09:34
-
21 Μαϊ 2026 12:42
Τοπικά
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.






















