Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Σχηματίσθηκε εις βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένη κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Συνελήφθησαν, το Σάββατο το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δύο άνδρες (ημεδαπός – αλλοδαπός), σε βάρος των οποίου σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένη κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.


Ειδικότερα, στις 11/1/2024 το απόγευμα, οι κατηγορούμενοι, αφαίρεσαν σταθμευμένη μοτοσικλέτα από περιοχή της Πάτρας και χρησιμοποιώντας ακόμη μια μοτοσικλέτα, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε πριοχή της Δυτικής Αχαΐας, όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλα και κράνος απείλησαν, με μαχαίρι, υπάλληλο του πρατηρίου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 4.615 ευρώ.


Για τη διερεύνηση του περιστατικού οι αστυνομικοί Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας αξιοποίησαν άμεσα τα στοιχεία, που συνέλεξαν κατά τις έρευνες τους με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κατηγορούμενων.


Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τα εξής :


• Ενδύματα και υποδήματα που φορούσαν οι κατηγορούμενοι κατά την τέλεση της ληστείας,

• (5,6) γραμμάρια ηρωίνης,

• Λαθραία καπνικά προϊόντα (5 πακέτα τσιγάρα και 7 πακέτα καπνό)

• (220) ευρώ και

• δύο (2) συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, σε περιοχή της Πάτρας βρέθηκε και κατασχέθηκε η κλεμμένη μοτοσικλέτα και θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό της, ενώ στην Πάτρα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και η δεύτερη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν στη ληστεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


Έχει διαβαστεί 126 φορές