Αρχική Ειδήσεις Επικαιρότητα Θρίλερ… δίχως τέλος στην Αμαλιάδα – Μυστήριο… γύρω από τον θάνατο των 4 μωρών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Θρίλερ… δίχως τέλος στην Αμαλιάδα – Μυστήριο… γύρω από τον θάνατο των 4 μωρών

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Θρίλερ… δίχως τέλος στην Αμαλιάδα – Μυστήριο… γύρω από τον θάνατο των 4 μωρών

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, προσπαθεί να διαχειριστεί τα όσα αποκαλύπτονται για τους θανάτους των τεσσάρων παιδιών -στους οποίους ήταν παρούσα.

Διαστάσεις… θρίλερ παίρνει η υπόθεση των τεσσάρων παιδιών σε Ηλεία και Αχαΐα -μέσα σε διάστημα τριών ετών. Το κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση, η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου -που ήταν παρούσα σε όλους τους θανάτους των μωρών βρέθηκε χθες το πρωί με τη μητέρα του Παναγιωτάκη, του παιδιού που έσβησε τον περασμένο Αύγουστο, στο Αστυνομικό Τμήμα της Αμαλιάδας όπου και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο του μόλις 15 μηνών βρέφους.

Η Ειρήνη, κατέθεσε ως μάρτυρας, ενώ βγαίνοντας από το Τμήμα, δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Ειρήνη: «Δεν κατηγορούμαι για τίποτα…»

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, προσπαθεί να διαχειριστεί τα όσα αποκαλύπτονται για τους θανάτους των τεσσάρων παιδιών -στους οποίους ήταν παρούσα.

«Είναι άσχημο όλο αυτό που βιώνω, ζω έναν εφιάλτη και ακούγονται πολλά που δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι μου… Δεν κατηγορούμαι για κάτι, θα το λέω συνέχεια», τόνισε η 24χρονη, μιλώντας στην Τασούλα Παπανικολάου.

«Καθαρός» ο γονιδιακός στο πρώτο μωρό της Ειρήνης

To… μυστήριο με τους θανάτους των παιδιών μεγαλώνει μέρα με την μέρα, μετά κι από τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου στα δύο παιδιά της Ειρήνης.

Για το κοριτσάκι των 19 ημερών -που έσβησε το 2022- δεν έδειξε κάποιο γονιδιακό πρόβλημα, ενώ για το δεύτερο κοριτσάκι, ο γενετιστής κατέληξε ότι χρειάζεται περαιτέρω έρευνα.

Η Ιατροδικαστική έκθεση για αυτό το παιδί αναφέρει: αιφνίδιος θάνατος παθολογικής αιτίας, ενώ αναφέρεται και ιστορικό επιληψίας.

Στο επίκεντρο… ο δεύτερος θάνατος του μωρού της Ειρήνης

Στο επίκεντρο των ερευνών πλέον βρίσκεται ο θάνατος του δεύτερου παιδιού της 24χρονης Ειρήνης, με την δικηγόρο της, Βούλα Δημητριάδου να δηλώνει πως «…σε αυτό το δεύτερο παιδάκι είχα εστιάσει στον ιστολογικό έλεγχο, σας το λέω με το χέρι στην καρδιά – κάπου εκεί, μου κίνησε την περιέργεια με τους πνεύμονες, κάτι σε συνδυασμό με μια υποξία. Υπέβαλα ένα αίτημα που ζήτω να διορισθεί πραγματογνώμονας ιατροδικαστικής και παιδίατρος για να έχω μια πληρότητα».

Η περιγραφή της 24χρονης για τον θάνατο του παιδιού της

Η 24χρονη πριν από ένα χρόνο σε συνέντευξή της, είχε περιγράψει τον θάνατο του δεύτερου παιδιού της στο «Παίδων» τον Οκτώβριο του 2023, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «…ήταν μία χαρά… Και γυρνάω και με το που φθάνω στην πόρτα αρχίζει το μηχάνημα και κοπάναγε. Χτυπάει η κόκκινη γραμμή και βαράει και έρχονται οι νοσηλευτές γιατί είμασταν απέναντι και μου λένε μαμά τι έγινε; Δεν ξέρω, λέω, και μου λένε το παιδί φεύγει. Ήταν κάτι …δεν ήθελε να φύγει μπροστά μου».

Χαμόγελο: «Μας τηλεφώνησε για βοήθεια…»

Για αυτό το μωρό, η Ειρήνη Μουρτζούκου, είχε απευθυνθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο είχε ενημερώσει τις αρχές εδώ και χρόνια πως ζούσε σε ευάλωτο περιβάλλον.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος σημείωσε πως «…το 2023 μου τηλεφώνησε η ίδια η μητέρα για να μας ζητήσει βοήθεια -στο ιατρικό μας τμήμα, για το παιδί που ήταν στο νοσοκομείο στην Αθήνα… Πάνω που ξεκινούσαμε, δυστυχώς, το παιδί απεβίωσε».


πηγή: patrisnews
Έχει διαβαστεί 62 φορές

  •