Αρχική Ειδήσεις Europe Ο Μακρόν απαντά με χιούμορ στα περί ομοφυλοφιλικής σχέσης με δημοσιογράφο
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο Μακρόν απαντά με χιούμορ στα περί ομοφυλοφιλικής σχέσης με δημοσιογράφο

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Ο Μακρόν απαντά με χιούμορ στα περί ομοφυλοφιλικής σχέσης με δημοσιογράφο

Εγώ όχι, το ολόγραμμά μου μπορεί

Με μία καλή δόση χιούμορ επέλεξε να απαντήσει ο Εμανουέλ Μακρόν στις φήμες που τον θέλουν να διατηρεί ομοφυλοφιλική εξωσυζυγική σχέση με τον Ματιέ Γκαλέ, τον επικεφαλής του Radio France, που κατά καιρούς κυκλοφορούν και πρόσφατα αναπαρήχθησαν από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

«Αν σας πουν ότι κάνω διπλή ζωή με τον κύριο Γκαλέ είναι επειδή έχει δραπετεύσει το ολόγραμμά μου», είπε ο Μακρόν σε συγκέντρωση των υποστηρικτών του, τη Δευτέρα. Το σχόλιό του ήταν ένας προφανής αστεϊσμός αναφερόμενος στην εμφάνιση του ολογράμματος ενός από τους αντιπάλους του για την προεδρία, του Ζαν-Λικ Μελανσόν, το περασμένο Σαββατοκύριακο σε προεκλογική συγκέντρωση.

Ο πρώην υπουργός οικονομίας του Φρανσουά Ολάντ και νυν υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας, αλλά ως ανεξάρτητος πλέον, είναι παντρεμένος με την Μπριζίτ Τρονό, πρώην καθηγήτρια του και κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι δεν «είναι ένα φυσιολογικό ζευγάρι» - αν και δεν του αρέσει το συγκεκριμένο επίθετο - «είναι ωστόσο ένα ζευγάρι υπαρκτό».

Έχει διαβαστεί 1382 φορές