Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός Μάθαμε την πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στην Πάτρα- Έρχονται οι "Πυξ Λαξ"
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Μάθαμε την πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού στην Πάτρα- Έρχονται οι "Πυξ Λαξ"

από Lepanto RTV

Στις 16 Ιουνίου

Όπως όλα δείχνουν η πρώτη μεγάλη συναυλία για το καλοκαίρι που έρχεται είναι γεγονός! Η Πάτρα θα υποδεχθεί τους "Πυξ Λαξ" στις 16 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Το συγκρότημα επιστρέφει για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του.

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ έρχονται, για να κάνουν το μέλλον μια μεγάλη γιορτή! Oι ΠΥΞ ΛΑΞ θα εμφανιστούν στην Πάτρα 16 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Επιστρέφουν για να γιορτάσουν 30 απίστευτα χρόνια από την ίδρυσή τους.

Έρχονται από το παρελθόν, φέρνοντας άπειρη αγάπη για να την προσφέρουν στο μέλλον μας, στήνοντας μεγάλες συναυλίες- γιορτές, αφιερωμένες στους χιλιάδες οπαδούς τους. Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται ποτέ και επιστρέφουν όταν τις χρειαζόμαστε, για να μας δώσουν ξανά ζεστασιά και φως!

Τα 30 χρόνια από την ίδρυση του γκρουπ είναι μια αφορμή για γιορτή! Μια γιορτή με όλους εσάς που κάνατε τους Πυξ Λαξ, ότι ήταν, είναι και θα είναι για τη μουσική της χώρας μας. Την πιο δημοφιλή και επιδραστική μπάντα στην ελληνική μουσική σκηνή. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε λοιπόν, με όπλο τις μουσικές και τα τραγούδια που αγαπήσαμε, δεν θα μπορούσε μια μπάντα όπως οι Πυξ Λαξ να μην παρέμβει με διάφορους τρόπους, όπως ξέρει και μπορεί.

Το όνομά τους στα αρχαία ελληνικά, σημαίνει «με κλωτσιές και με μπουνιές». Έτσι εισέβαλαν στα ελληνικά μουσικά δεδομένα της εποχής, και άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Με ορμή και πάθος ενός μαχητή, μοναχικού στην αρχή αλλά με ένα ολόκληρο στρατό φανατικών οπαδών στο τέλος!

Πηγή:The Best news

Έχει διαβαστεί 5423 φορές