Αρχική Ειδήσεις Πολιτισμός Σαββατοκύριακο στο «Πάρκο των Χριστουγέννων»!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σαββατοκύριακο στο «Πάρκο των Χριστουγέννων»!

από Lepanto RTV

Μια πρόταση για όλη την οικογένεια

Συνεχίζει τη λειτουργία του, προσελκύοντας καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας, το «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο. Ήδη η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του ολοκληρώνεται, καταγράφοντας προσέλευση από ντόπιους και επισκέπτες, που στο Πάρκο βρίσκουν έναν απίθανο χώρο για βόλτα, απολαμβάνοντας κεράσματα και βγάζοντας ατελείωτες selfies που δημοσιεύονται συνεχώς στα social media.

To πρώτο Σαββατοκύριακο του Πάρκου, το Ξωτικό υποδέχεται τους μικρούς του φίλους και τους εξιστορεί τις μαγικές περιπέτειες του Μολυβένιου Στρατιώτη, το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη δέχεται τις ευχές και τα γράμματα των παιδιών, ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης με υπομονή και χαμόγελο, αγκαλιάζει τα παιδιά και φωτογραφίζεται μαζί τους, ενώ το Λιχουδόσπιτο, ετοιμάζει μοσχοβολιστά κεράσματα και μας καλεί να απολαύσουμε μοναδικές γεύσεις. Στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου, ο Dj Γιάννης Τζόβολος παίζει Live, σε ρυθμούς που ξεσηκώνουν!

Την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Πάρκο, η Φιλαρμονική Αιγίου, με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, που ερμηνεύουν η σοπράνο Μαρία Πεττεμερίδου, η Αγγέλα Αντωνιάδη, η Αγγελική Αγγελοπούλου, η Βασιλική Μανουηλίδη και η Άννα Μαρία Σκαλτσή, μας ταξιδεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων. Διευθύνει ο μαέστρος Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος. Και στις 7.30 το απόγευμα, ο Γιάννης Τζόβολος με τις live μουσικές επιλογές του, μας ταξιδεύει στο Χριστουγεννιάτικο μουσικό όνειρο!

Το πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.parkoxristougennon.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram).

 
Έχει διαβαστεί 1528 φορές