Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά ΑΠΟΛΛΩΝ: Ο Άν. Χίκι μιλάει για τη χαμένη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και για το ντέρμπι που πλησιάζει με τον Προμηθέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ο Άν. Χίκι μιλάει για τη χαμένη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ και για το ντέρμπι που πλησιάζει με τον Προμηθέα

από Lepanto RTV

Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ»

Ο Άντονι Χίκι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Απόλλωνα CARNA στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως οι 26 πόντοι που πέτυχε δεν ήταν αρκετοί για να μπορέσει να φτάσει η ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη.
Οι μελανόλευκοι μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μετρούν μόλις μια νίκη ενώ ο Χίκι φορά τη μελανόλευκη φανέλα στα τρία τελευταία παιχνίδια της πατρινής ομάδας.
Ο Αμερικανός άσος λίγες ώρες μετά την ήττα στο Παλατάκι, μίλησε στη "Π.Γ." για τον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και τόνισε: "Παλέψαμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα για να πάρουμε τη νίκη όμως δεν τα καταφέραμε. Το παιχνίδι όπως πήγε ο ρυθμός του, εξελίχθηκε σε ντέρμπι και κρίθηκε κυριολεκτικά στο καλάθι. Κρατάμε όλα τα θετικά στοιχεία που βγάλαμε, προβληματιζόμαστε και δουλεύουμε επάνω στα λάθη που κάναμε για να μπορούμε εβδομάδα με εβδομάδα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Ζητούμενο για εμάς είναι όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά και να βελτιωνόμαστε αγώνα με αγώνα".
 “ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ”
Αναφορικά με το αχαϊκό ντέρμπι που πλησιάζει με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών, ο Άντονι Χίκι δήλωσε: "Για εμάς σημασία έχει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100%. Παίζουμε με μια ομάδα που έχουμε την ίδια βαθμολογική μοίρα μέχρι στιγμής και θέλουμε να την κερδίσουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς. Σημασία για εμάς έχει μόνο η νίκη πόσω μάλλον όταν παίζουμε και μέσα στην έδρα μας".
Ο Άντονι Χίκι ρωτήθηκε και για τον ρόλο που έχει στον Απόλλωνα CARNA και ο ίδιος υποστήριξε: "Νομίζω ότι αυτό που θέλει ο προπονητής μου από εμένα είναι και να σκοράρω αλλά και να μοιράζω ασίστ. Το παιχνίδι μου όλα τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να ήταν κυρίως αμυντικό όμως σε αυτή την ομάδα πρέπει να είμαι λίγο πιο επιθετικός από τη στιγμή που ο κόουτς μου δείχνει εμπιστοσύνη. Στόχος μου είναι να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα μου, την οποία θέλω πάντα να τη βοηθάω για να φτάνει στις νίκες". 
Έχει διαβαστεί 1791 φορές