Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Βόλεϊ Ανδρών: Πρεμιέρα με νίκη για την Ομόνοια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Βόλεϊ Ανδρών: Πρεμιέρα με νίκη για την Ομόνοια

από Lepanto RTV

Με καλά μηνύματα η αρχή της ομάδας της Ναυπάκτου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου κερδίζοντας στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο τον Σπαρτιατικό με 3-1 παρότι βρέθηκε πίσω στα σετ.

Έχοντας κρατήσει μόλις τρεις αθλητές από την περσινή χρονιά η Ομόνοια προσπαθεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο κάνοντας μια μίξη έμπειρων παικτών, νέων σε ηλικία παικτών και παιδιών που δεν έχουν καμία αγωνιστική εμπειρία. Το πρώτο δείγμα με αντίπαλο τον Σπαρτιατικό ήταν καλό παρότι δεν αποφεύχθηκαν τα λάθη προϊόν της αγωνιστικής απραξίας για μεγάλο χρονικό διάστημα της ομάδας.

Μουδιασμένο ξεκίνημα για την Ομόνοια που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-8 αλλά κατάφερε να φτάσει τον αντίπαλο και να άρει προβάδισμα για λίγο με το καλό σερβίς του Ρούμπα με 15-13. Ο Σπαρτιατικός όμως έχοντας καλές επιθέσεις τελείωνε τις φάσεις και ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ κερδίζοντας το πρώτο σετ με 20-25. Το καλό σερβίς της Ομόνοιας τελείωσε το δεύτερο σετ πριν καλά καλά αρχίσει. Το αρχικό 6-1 έγινε σε δυο περιστροφές 18-4 για να λήξει με 25-10 για τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν τα σετ.

Εξαιρετικό σε φάσεις και διακύμανση του σκορ ήταν το τρίτο σετ. Ήδη στο 9-9 οι δύο ομάδες είχαν περάσει από 8 ισοπαλίες πριν ο Σπαρτιατικός πάρει προβάδισμα με 10-13. Η Ομόνοια αντέδρασε και πέρασε μπροστά με 18-15 με τους φιλοξενούμενους να απαντούν προηγούμενοι με 21-22. Η Ομόνοια έφτασε πρώτη σετ σετ μπολ στο 24-23, ο Σπαρτιατικός απάντησε με πέντε δικά του σετ μπολ (24-25, 25-26, 26-27, 27-28 και 28-29) αλλά η Ομόνοια έδειξε χαρακτήρα απαντώντας σε όλα και παίρνοντας τελικά το σετ με 32-30. Εκμεταλλευόμενη τον τραυματισμό του αντιπάλου λίμπερο η Ομόνοια προηγήθηκε στο τέταρτο σετ με 14-9. Με τους αντιπάλους όμως να έχουν απάντηση και να περνούν μπροστά με 16-17 και 19-20. Ένα σερί τριών πόντων όμως έδωσε προβάδισμα 22-20 στην Ομόνοια που ήταν αρκετό να της δώσει έστω και δύσκολα το σετ με 25-22 και μαζί και το τέταρτο σετ.

Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια πήρε το πρώτο της τρίποντο για τη φετινή χρονιά. Επόμενος αγώνας για τους άντρες της Ομόνοιας είναι αυτό το Σάββατο στο κλειστό των Γαργαλιάνων με αντίπαλο το Δίων Κυπαρισσίας.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Μιχελής, Λαούρδας, Ρούμπας, Μόραλης, Τσακανίκας, Τσούσης, Μαυρογεώργης, Κατσιγιάννης, Σταματάκης, Κατσάμπαλος, Παπαϊωάννου, Παπαγεωργίου.

Σταρτιατικός Γ.Σ.: Ρηγάκος, Βαμβακάρης, Χατζηπαναγιώτου, Δρακάκης, Σταυρόπουλος, Κουμανταράκης, Τσάλτας, Τερζής, Κουτσουρέλης.

Έχει διαβαστεί 1557 φορές