Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Διάκριση για την Πατρινή ομάδα Dirtholics στον αγώνα "Kyparissia Urban Downhill Race" (vids)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Διάκριση για την Πατρινή ομάδα Dirtholics στον αγώνα "Kyparissia Urban Downhill Race" (vids)

από Lepanto RTV
Διάκριση για την Πατρινή ομάδα Dirtholics στον αγώνα "Kyparissia Urban Downhill Race" (vids)

Θριάμβευσαν στην κατηγορία Juniors...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ποδηλατικός αγώνας κατάβασης “Kyparissia Urban Downhill Race” που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κυπαρισσία με τη συμμετοχή αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα και φυσικά από την Πάτρα, με τους Dirtholics να μας εκπροσωπούν επάξια αφού ήρθαν πρώτοι στην κατηγορία Juniors.

Οι αθλητές πέρασαν ένα διήμερο γεμάτο δυνατές συγκινήσεις και οι κάτοικοι και επισκέπτες απόλαυσαν το πλούσιο θέαμα στα καλντερίμια και τους δρόμους της πόλης, όπως και στον τερματισμό στην κεντρική πλατεία.

Το Σάββατο έγιναν οι εγγραφές και διεξήχθη αναγνωριστική πεζοπορία διαδρομής του αγώνα και ελεύθερα δοκιμαστικά για τους αγωνιζόμενους. Το πρόγραμμα της Κυριακής, από νωρίς το πρωί, περιελάμβανε επίσημη προπόνηση, κατατακτήριο – προκριματικό γύρο, τελικό γύρο και απονομές.

Η διαδρομή κατάβασης του αγώνα ήταν μήκους περίπου 1.400 μ. και υψομετρικής διαφοράς 165 μ., ξεκινώντας δίπλα από τη Δεξαμενή Ύδρευσης της Κυπαρισσίας, πάνω από το Κάστρο και καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία.

Η διαδρομή ήταν μέσης τεχνικής δυσκολίας, με ξύλινες και κατασκευές, σκάλες και παραδοσιακά καλντερίμια και είναι κατασκευασμένη για ποδήλατα κατάβασης Downhill με ελάχιστη προτεινόμενη διαδρομή αναρτήσεων 150 χιλιοστά μπρος-πίσω.

Επίσης, υπήρχαν εναλλακτικές διαδρομές (chicken runs) στα δυσκολότερα κομμάτια της διαδρομής και στα πολύ επικίνδυνα σημεία της υπήρχαν τοποθετημένα προστατευτικά στρώματα. Επίσης κατά μήκος της διαδρομής υπήρχαν κριτές και ομάδες διάσωσης.


Αποτελέσματα:

Στην κατηγορία Elite, τρεις πρώτοι ήταν οι Ιωάννης Ιωάννου με 2,54, Ελισαίος Γούβης με 2,55 και Λάμπρος Φακιόλας 3,05.

Στην κατηγορία Juniors, οι Πατρινοί Dirtholics Μάριος Μιχαήλ Νικολόπουλος με 3,01 Γεώργιος Θεοδωρόπουλος με 3,10 και Χρήστος Καρβούνης με 3,12.

Στην κατηγορία Master οι Δημήτρης Κανελλόπουλος με 3,09, Κώστας Καλοχαιρέτας με 3,15 Αλέξανδρος Υμέρη με 3,16.

Στην κατηγορία E-bikes ο Βασίλης Δαλέζιος με 2,58. Στην κατηγορία Veteran οι Γεώργιος Μάνθος με 3,28, Πέτρος Κόλλιας με 3,39 και Αντώνης Συριανός με 3,45.

Δείτε στιγμές από τους Dirtholics στο “Kyparissia Urban Downhill Race” στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγη: patrasevents

Έχει διαβαστεί 2118 φορές