Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Μπάσκετ: Νίκη εκτός έδρας για τον Απόλλωνα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Μπάσκετ: Νίκη εκτός έδρας για τον Απόλλωνα

από Lepanto RTV
Μπάσκετ: Νίκη εκτός έδρας για τον Απόλλωνα

53-65 έναντι στο Μαρούσι

Η έλευση του Άλεξ Άκερ στην Πάτρα έχει δώσει άλλον… αέρα στον Απόλλωνα. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της, από την ημέρα που ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ φόρεσε τη «μελανόλευκη» φανέλα. Τελευταίο… θύμα των Πατρινών ήταν το Μαρούσι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με τον Απόλλωνα να επικρατεί με 65-53

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ, ωστόσο οι παίκτες του Κώστα Κεραμιδά είχαν καταφέρει να «χτίσουν» ένα προβάδισμα, το οποίο διατηρούσαν ως και το 33ο λεπτό του αγώνα (51-49). Από το σημείο εκείνο, όμως, τα πάντα άλλαξαν. Κι αυτό γιατί ο Άκερ ανέβασε την απόδοσή του και με δικές του προσπάθειες, αλλά και διαδοχικές καλές άμυνες, άλλαξε πλήρως τα δεδομένα.

Οι Πατρινοί έτρεξαν επί μέρους 16-0 και το 51-49 έγινε 51-65, με το φινάλε του αγώνα να βρίσκει νικητές τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν στο 4-2, διατηρώντας την επαφή του με την κορυφή, την ίδια στιγμή που το Μαρούσι υποχώρησε στο 3-3.

Μαρούσι: Ρεκουνιώτης 10, Σουρλής 3 (1), Παπαγεωργόπουλος 2, Μιχαλούτσος 4, Σεριένκο 5 (1), Στασινός 6 (1), Μπάκας, Ξυδάς 2, Ντακουγιάς 2, Γκουαλτιέρι, Κανέλλης, Στούκας.

Απολλων: Ακερ 8, Ματαλών, Μαστρογιαννόπουλος 3, Γόντικας 6, Τσιάρας 5 (1), Ερμείδης, Αποστολίδης, Παπαβασιλόπουλος, Κιτσούλης 2, Κουρέπης, Χείλαρης 5 (1). 

Έχει διαβαστεί 2926 φορές