Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Οργιάζουν οι φήμες για τον Κώστα Αντετοκούνμπο ότι επιστρέφει στην Ελλάδα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Οργιάζουν οι φήμες για τον Κώστα Αντετοκούνμπο ότι επιστρέφει στην Ελλάδα

από Lepanto RTV
Οργιάζουν οι φήμες για τον Κώστα Αντετοκούνμπο ότι επιστρέφει στην Ελλάδα

Τι συμβαίνει…

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει επιστρέψει στο ΝΒΑ έστω και σε έναν αγώνα preseason και χωρίς να έχει εξασφαλισμένο συμβόλαιο με τους Μπουλς, παίζοντας επτά λεπτά στη φιλική πρεμιέρα της νέας του ομάδας για τη σεζόν 2022-23.

Ο Αντετοκούνμπο βρισκόταν εκτός ΝΒΑ και G-League πέρυσι, καθώς αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τη φανέλα της Βιλερμπάν. Μέτρησε 5.8 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 0.7 μπλοκ σε 26 ματς που αγωνίστηκε στη Euroleague, ενώ το 2020 κατέκτησε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τους Λος Άντζελες Λέικερς, στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Πλέον, ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ δύσκολα θα συνεχίσει στο NBA και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «SI.com», το μέλλον είναι αβέβαιο για τον Κώστα.

Σημειώνεται πως έχουν ακουστεί φήμες που στέλνουν τον Κώστα Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο ωστόσο ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους πράσινους.

«Με σκληρό ανταγωνισμό για το μοναδικό two-way συμβόλαιο στους Μπουλς, το μέλλον είναι αβέβαιο για τον Κώστα. Θα μπορούσε να καταλήξει στη G-League ή πίσω στην Ελλάδα. Αλλά αυτό δεν τον πτοεί, καθώς παραμένει σίγουρος για τις ικανότητές του», αναφέρει ο Στέφεν Μπέλσιτς.


Έχει διαβαστεί 429 φορές