Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Ο ΠΑΟΚ στέφεται πρωταθλητής την Κυριακή (19/5) με νίκη στην έδρα του Άρη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο ΠΑΟΚ στέφεται πρωταθλητής την Κυριακή (19/5) με νίκη στην έδρα του Άρη

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο ΠΑΟΚ στέφεται πρωταθλητής την Κυριακή (19/5) με νίκη στην έδρα του Άρη

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-1 τον Παναθηναϊκό και με το δώρο του Ολυμπιακού (2-0 την ΑΕΚ) πέρασε πρώτος - Ο Δικέφαλος είναι στο +2 από την ΑΕΚ, αλλά χρειάζεται νίκη την Κυριακή στο Βικελίδης καθώς η Ένωση υποδέχεται τη Λαμία και υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία

Τα πάνω κάτω ήρθαν με την ολοκλήρωση της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των play off της Super League 1, καθώς ναι μεν στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει Δικέφαλος, αλλά αυτός είναι ο ΠΑΟΚ και όχι η ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ήξερε πριν την έναρξη των αγώνων ότι δεν είχε την τύχη στα χέρια του καθώς η μοναδική συνθήκη που τον ευνοούσε ήταν η δική του νίκη επί του Παναθηναϊκού και την ίδια ώρα η ΑΕΚ να μην κερδίσει στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό.

Κι αυτό έγινε τελικά καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά διέλυσε με 4-1 τον... αναιμικό Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να διάγουν εντελώς αντίθετες πορείες καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρά τρεις σερί νίκες (με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ) μετά την απίστευτη γκέλα του στη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟ μετρά τρεις σερί ήττες (με ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟΚ).


Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΠΑΟΚ.




Πηγή:protothema

Έχει διαβαστεί 558 φορές

  •