Αρχική Ειδήσεις Αθλητικά Σήμερα ο glamour γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια - Οι VIP καλεσμένοι και το «Nigerian Party»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Σήμερα ο glamour γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια - Οι VIP καλεσμένοι και το «Nigerian Party»

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Σήμερα ο glamour γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια - Οι VIP καλεσμένοι και το «Nigerian Party»

Στη Μεσσηνία βρίσκονται ήδη ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Γουέσλι Μάθιους, ο Τζρου Χόλιντεϊ κι άλλοι αθλητές

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ, θα ενωθεί σήμερα Κυριακή με τα δεσμά του γάμου με την γυναίκα της ζωής του και μητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια. 

Ο glamour γάμος με τους υψηλούς προσκεκλημένους θα γίνει στο μαγευτικό Costa Navarino όπου εδώ και τρεις ημέρες το ζευγάρι γιορτάζει την ιδιαίτερα αυτή στιγμή της ζωής τους μαζί με καλούς τους φίλους.

 Στην τελετή του γάμου θα δώσουν το παρόν VIP καλεσμένοι από τον αθλητικό χώρο ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Από χθες βρίσκεται επίσης στη Μεσσηνία ο Λεμπρόν Τζέιμς το αεροπλάνο του οποίου προσγειώθηκε το μεσημέρι στο Άκτιο. Ο ίδιος, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Γιάννη, θεωρώντας την τιμητική, και με χαρά επισκέφτηκε τη χώρα μας. 

Από την Παρασκευή βρίσκεται στην Μεσσηνία και ένας από τους καλύτερούς φίλους και συμπαίκτες του Γιάννη στο Μιλγουόκι, ο Κρις Μίντλετον, που θα είναι και κουμπάρος στον γάμο και «πιάστηκε» το απόγευμα να κάνει τις βόλτες τους στην Πύλο παρέα με τους πρώην συμπαίκτες Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Παρών θα είναι και ο Έλληνας χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Εμμανουήλ Καραλής ενώ στο  pre wedding party την Παρασκευή βρέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγο του και τα παιδιά τους,  Οι καλεσμένοι του ζευγαριού που θα παρευρεθούν είναι περίπου 200 με το ζευγάρι να δίνει χθες ένα ακόμη πάρτυ για τους καλεσμένους του το επωνομαζόμενο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τη δεύτερη πατρίδα του 29χρονου σταρ του NBA.

Ειδικότερα, οι καλεσμένοι κλήθηκαν να ντυθούν με παραδοσιακές νιγηριανές ενδυμασίες, δίνοντας μια ξεχωριστή πολιτιστική νότα στην εκδήλωση.

Έχει διαβαστεί 1082 φορές


  •