Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αδιανότητο σε νηπιαγωγείο της Ναυπάκτου: Δεν έχουν ούτε χαρτί υγείας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αδιανότητο σε νηπιαγωγείο της Ναυπάκτου: Δεν έχουν ούτε χαρτί υγείας

από Lepanto RTV
Αδιανότητο σε νηπιαγωγείο της Ναυπάκτου: Δεν έχουν ούτε χαρτί υγείας

Μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση, έκανε πριν λίγο η Ενωτική Πρωτοβουλία και φανερώνει την οριακή κατάσταση που λειτουργεί πλέον η δημόσια εκπαίδευση.

Στην ανακοίνωση, οι άνθρωποι του νηπιαγωγείου που είναι σε απόγνωση, ζητούν από τους γονείς να βοηθήσουν να καλυφθούν τα απαραίτητα.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠ:

Σας ζητάμε συγγνώμη 

Σε νηπιαγωγείο της Ναυπάκτου βρίσκεται αναρτημένη ανακοίνωση η οποία προκαλεί ντροπή και αγανάκτηση. Πραγματικά δεν περιμέναμε ποτέ τέτοια χάλια στον Δήμο μας.  

«Αγαπητοί γονείς, λόγω μη διαθέσιμων οικονομικών πόρων και ελλείψεων ειδών πρώτης ανάγκης στο σχολείο μας σας παρακαλούμε να φέρετε όλοι καθαριστικό γενικής χρήσης ή χλωρίνη, χαρτί υγείας και Ajax»,,,

Σε μια προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες σε μελάνια, η ανακοίνωση της ντροπής συνεχίζει:

«Παρακαλούμε όλοι οι γονείς να συνεισφέρουν άμεσα ΠΕΝΤΕ ευρώ… για την εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτική διαδικασίας»…


• Ο Δήμος Ναυπακτίας κατάντησε τους εκπαιδευτικούς να γίνουν ΖΗΤΙΑΝΟΙ.

• Είναι αδιανόητο να είναι σε έλλειψη απλά και φτηνά αλλά απαραίτητα είδη ατομικής και δημόσιας υγιεινής όπως είναι το χαρτί υγείας και η χλωρίνη.

• Ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας υπονομεύει την εκπαιδευτική διαδικασία για λίγο μελάνι εκτυπωτή.

• Ο ίδιος πριν λίγο καιρό αγόρασε, με δημοτικό χρήμα εννοείται και με απευθείας ανάθεση, απλό φωτοτυπικό χαρτί Α4 στην τιμή-ρεκόρ των 7,20€ ανά πάκο, με συνολικό κόστος 18.000€. 

Φανταστείτε πως νιώθει ένας νέος γονέας που μεγαλώνει ένα παιδί σε δύσκολες εποχές, όταν η πρώτη του εικόνα από το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα είναι ο δάσκαλος που έχει το χέρι απλωμένο για να ζητιανέψει χαρτί υγείας και χλωρίνη…

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι ο Β. Γκίζας δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη, το κάνουμε εμείς για αυτόν. Ζητάμε ταπεινά ένα μεγάλο και από καρδιάς συγγνώμη από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές για την κατάντια του Δήμου Ναυπακτίας.

Ντρεπόμαστε που είμαστε έστω και Αντιπολίτευση σε αυτή την δίχως όριο κατρακύλα του Δήμου μας.


Έχει διαβαστεί 290 φορές

  •