Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αγρίνιο: Δεν άντεξε η γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αγρίνιο: Δεν άντεξε η γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Αγρίνιο: Δεν άντεξε η γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου

Έφυγε χθες από τη ζωή

Ο τραγικός επίλογος μετά το φονικό της 30ης Νοεμβρίου στο Αγρίνιο γράφτηκε χθες, Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, όταν άφησε την τελευταία της πνοή η 81χρονη γιαγιά του 35χρονου μητροκτόνου, ο οποίος είχε σκοτώσει την 54χρονη μητέρα του μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης γυναίκας.

Το φονικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 30ης Νοεμβρίου στην οδό Κόκκαλη στο Αγρίνιο, στην περιοχή του παλαιού νοσοκομείου της πόλης. Ο 35χρονος, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του μετέβη στην οικία όπου διέμενε η 54χρονη μητέρα του με την 81χρονη γιαγιά του και σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την γυναίκα που τον έφερε στη ζωή.

Μάλιστα ο 35χρονος είχε τραυματίσει την γιαγιά του με τα χέρια του, με αποτέλεσμα αυτή αρχικά να νοσηλευτεί με ελαφρά τραύματα.

Παρά το γεγονός ότι η ηλικιωμένη είχε δεχθεί τα χτυπήματα από τον εγγονό της, ήταν αυτή που βρήκε τη δύναμη και κάλεσε την Αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν ένα μακάβριο σκηνικό με αίματα σε ολόκληρο το δωμάτιο του σπιτιού όπου έλαβε χώρα το φρικτό έγκλημα, αφού ο 35χρονος είχε χτυπήσει το πρόσωπο της μητέρας του στους τοίχους και τα πατώματα με μανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η ηλικιωμένη είχε μεταφερθεί στο γηροκομείο Αγρινίου και έπειτα σε ιδιωτική κλινική της πόλης, αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δυστυχώς, το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, αφού πρώτα είχε δει την κόρη της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της από τον εγγονό της.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (κοιμητήριο) Αγρινίου.

ΠΗΓΗ: karvasaras.gr


Έχει διαβαστεί 701 φορές