Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αγρίνιο: Στιγμές αγωνίας στην Πρόνοια, άνδρας αυτοτραυματίστηκε με χαρτοκόπτη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αγρίνιο: Στιγμές αγωνίας στην Πρόνοια, άνδρας αυτοτραυματίστηκε με χαρτοκόπτη

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Αγρίνιο: Στιγμές αγωνίας στην Πρόνοια, άνδρας αυτοτραυματίστηκε με χαρτοκόπτη

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 30/5 στα γραφεία της Πρόνοιας του Δήμου Αγρινίου όταν και ένας άνδρας ηλικίας 47 ετών αυτοτραυματίστηκε με χαρτοκόπτη.

Ο άνδρας μετέβη στην υπηρεσία ζητώντας να δει συγκεκριμένη κοινωνική λειτουργό η οποία ωστόσο απουσίαζε σε άδεια. Εργαζόμενοι τον ενημέρωσαν να απευθυνθεί στην διευθύντρια της υπηρεσίας, καθότι διέκριναν ένταση από μεριάς του.


Κατευθυνόμενος προς το γραφείο της, ο άνδρας, ο οποίος εξετάζεται αν βρίσκονταν υπο την επήρεια ουσιών, φέρεται να έβγαλε χαρτοκόπτη από την τσέπη του, γεγονός που οδήγησε την διευθύντρια και τους άλλους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες από τα γραφεία τους.

Ακολούθως ο άνδρας βγήκε στις σκάλες του κτιρίου και εκεί αυτοτραυματίστηκε στα χέρια του, δίχως ωστόσο τα τραύματα να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Κλήθηκε στο σημείο Αστυνομία καθώς και το ΕΚΑΒ, για την διακομιδή του άνδρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, συλλέγοντας καταθέσεις.







πηγή:agriniopress

Έχει διαβαστεί 604 φορές



  •