Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Αχαΐα: Ανοικτοί οι δρόμοι προς Καλάβρυτα - Σε διαρκή ετοιμότητα τα μηχανήματα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Αχαΐα: Ανοικτοί οι δρόμοι προς Καλάβρυτα - Σε διαρκή ετοιμότητα τα μηχανήματα

από Lepanto RTV

Tα οχήματα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία προς τα Καλάβρυτα τόσο μέσω Μεγάλου Σπηλαίου, όσο και μέσω Χαλανδρίτσας έπειτα από τη "μάχη" που έδωσαν να εκχιονιστικά μηχανήματα, προκειμένου να κρατηθούν οι δρόμοι ανοικτοί.

"Οι υπηρεσίες και τα μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα, προκειμένου οι δρόμοι προς Καλάβρυτα να παραμείνουν ανοικτοί. Η διαρκής ετοιμότητα θα ισχύσει και τις επόμενες ημέρες, δεδομένου ότι αυτές τις ημέρες τα Καλάβρυτα παρουσιάζουν πληρότητα" ανέφερε σε δηλώσεις του στο tempo24.gr ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας.

Για το λόγο αυτό υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά, προκειμένου να υποδεικνύει τυχόν σημεία του οδικύ δικτύου που παρουσιάζουν προβλήματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο γίνεται αποπαγοποίηση, μιας και δεν είναι μόνο τα χιόνια που κλείνουν το δρόμο είναι και ο παγετός που πιάνει η περιοχή, καθιστώντας επικίνδυνες τις συνθήκες οδήγησης.

Παρά το γεγονός πάντως ότι στην παρούσα φάση οι δρόμοι είναι ανοικτοί και δεν απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες, ο κ. Αλεξόπουλος αποσαφηνίζει ότι όλα τα οχήματα που σκοπεύουν να ταξιφέψουν προς Καλάβρυτα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές.

tempo24.gr

Έχει διαβαστεί 1381 φορές