Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΑΝΩ ΧΩΡΑ: ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΝΩ ΧΩΡΑ: ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΑΝΩ ΧΩΡΑ: ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Έκλεψε τις εντυπώσεις και φέτος η Ορεινή Ναυπακτία...

Για ακόμη μια χρονιά, τις ημέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, η ορεινή Ναυπακτία, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να γεμίσουν τα καταλύματα των χωριών από επισκέπτες αλλά και ετεροδημότες που θέλησαν να περάσουν αυτές τις ημέρες οικογενειακά και στην θαλπωρή του πατρικού τους σπιτιού.  Εκατοντάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας με τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της περιοχής να διοργανώνουν με απόλυτη επιτυχία εκδηλώσεις τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους λάτρεις της Άνω Χώρας.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά και την θεία λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον ενοριακό ναό, οι επαγγελματίες πρόσφεραν παραδοσιακά εδέσματα και ζεστή σοκολάτα με τον καιρό να είναι σύμμαχος των διοργανωτών.

Ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι μικροί επισκέπτες του χωριού, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά και να πάρουν από αυτόν και ένα συμβολικό δώρο.

Βέβαια όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και μια βόλτα με τα άλογα της σχολής ιππασίας του Παντελή Αναστασόπουλου μέσα στα καλντερίμια και τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια της Άνω Χώρας.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης που κάθε χρόνο την βελτιώνουν και την εμπλουτίζουν με περισσότερα δρώμενα. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του LepantoTV στις 20.30

Έχει διαβαστεί 735 φορές