Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ναύπακτος: Αρνήθηκαν χρήματα από τη Γέφυρα - Έδιωξαν και το «Bridge Εxperience»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Αρνήθηκαν χρήματα από τη Γέφυρα - Έδιωξαν και το «Bridge Εxperience»

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Ναύπακτος: Αρνήθηκαν χρήματα από τη Γέφυρα - Έδιωξαν και το «Bridge Εxperience»

Την… πληρώνουν οι πολίτες για μια αντιαισθητική εκδίκηση

Τελειωμό δεν έχουν οι λάθος χειρισμοί από τη Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας, σε ότι αφορά τη διαχείριση των αθλητικών δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, τη περίοδο του καλοκαιριού.

Η κόντρα που έχει ανοίξει η Δημοτική Αρχή με τη Γέφυρα, σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική της δεύτερης, χρεώνει τους Ναυπάκτιους χιλιάδες ευρώ, μέσω άρνησης χορηγιών από την εταιρία. Τι γινάτι από το Δήμο, σε συνδυασμό με μια λογική αντιαισθητικής εκδίκησης, για μια διεκδίκηση που αρμόδιο πιο πολύ από όλους είναι το δημόσιο, αποφέρει αρνητικές συνέπειες, που μόνο τους πολίτες δεν ευνοούν.

Πιο αναλυτικά, το τριήμερο 7-9 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στο Αντίρριο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley, ένα γεγονός σωστή διαφήμιση για την περιοχή βεβαίως.

Μεταξύ των χορηγών της διοργάνωσης, υπήρχε και μια διόλου ευκαταφρόνητη χορηγία της εταιρείας ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, της τάξεως των 15.000ευρώ, την οποία όμως η δημοτική αρχή αρνήθηκε!

Αξίζει να σημειώσουμε πως το κόστος της εν λόγω διοργάνωσης ξεκίνησε από τα 18.000 ευρώ περίπου, ωστόσο η τιμή, σύμφωνα με πληροφορίες θα απογειωθεί στα 30.000 ευρώ!

Ποιος τα πληρώνει όλα αυτά; Σαφώς οι πολίτες!

Αποκλεισμένη και από το «Bridge Εxperience»

Πέραν αυτού, το διήμερο 8-9 Ιουλίου, έλαβε χώρα στην περιοχή και μια άλλη σημαντική αθλητική διοργάνωση, η οποία

πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και περιελάμβανε δραστηριότητες, όπως τρέξιμο, κολύμπι αλλά και ποδήλατο. Αναφερόμαστε στην διοργάνωση «Bridge Εxperience», ένα πρωτότυπο αθλητικό event το οποίο είχε πέραν των άλλων και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αλλά και σημαντικούς χορηγούς επικοινωνίας, μεταξύ αυτών και τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1.

Η διοργάνωση προέβλεπε κολύμβηση από το Ρίο στο Αντίρριο, τρέξιμο από το Αντίρριο στο Ρίο και ποδήλατο, από το Αντίρριο στην πόλη της Ναυπάκτου και επιστροφή.

Παρά λοιπόν τις επανειλημμένες οχλήσεις των διοργανωτών του event προς το δήμο Ναυπακτίας να επιτραπεί η διέλευση, η δημοτική αρχή απάντησε, στις 3 Ιουλίου μάλιστα, λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του, ότι το «αθλητικό καλεντάρι για το 2017 έχει ολοκληρωθεί και δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές»! Το δε απαντητικό έγγραφο, ενδεικτικό της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε μια τέτοια σημαντική διοργάνωση, έφερε προγενέστερη ημερομηνία τόσο κατά το μήνα, αλλά και κατά το έτος της περιόδου!!

Από τη μια πλευρά, απεμπολήσαμε το κομμάτι εκείνο της προβολής που θα απέφερε στην πόλη η διέλευση των συμμετεχόντων του Bridge Experience, από την άλλη επωμιζόμαστε μεγαλύτερο κόστος συμμετοχής στο έτερο αθλητικό event, χωρίς να υφίστανται λόγοι ουσίας.

 

Έχει διαβαστεί 2136 φορές