Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Ξεκινούν εργασίες κατασκευής δικτύου φωτισμού στο λόφο Αγίων Αναργύρων στην Ιτέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Ξεκινούν εργασίες κατασκευής δικτύου φωτισμού στο λόφο Αγίων Αναργύρων στην Ιτέα

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: Ξεκινούν εργασίες κατασκευής δικτύου φωτισμού στο λόφο Αγίων Αναργύρων στην Ιτέα

Ν. Γιογάκης: «Ένα χρόνια αίτημα της περιοχής γίνεται πραγματικότητα»

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν εργασίες κατασκευής δικτύου φωτισμού στο Λόφο Αγίων Αναργύρων στην Ιτέα, ένα έργο που θα συμβάλει στην ανάδειξη της περιοχής ως τόπος επίσκεψης και αναψυχής.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Κατασκευή δικτύου φωτισμού Λόφου Αγίων Αναργύρων», προϋπολογισμού 60.800,00, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» (Π.Α.Α. 2014 - 2020) με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης - Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου θα κατασκευαστεί δίκτυο ηλεκτροφωτισμού περιμετρικά της οδού στον λόφο Αγίων Αναργύρων στην Ιτέα. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση 36 ιστών φωτισμού με βραχίονα και φωτιστικό οδοφωτισμού τεχνολογίας Led, ενώ επιπλέον θα κατασκευασθεί το δίκτυο σύνδεσης των φωτιστικών με τον υφιστάμενο πίνακα διανομής συνολικού μήκους 900,00μ περίπου.

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, κ. Νικόλαος Γιογάκης, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την επικείμενη έναρξη των εργασιών δήλωσε: «Ο Δήμος Δελφών έχοντας συνέχεια στο έργο του, προχωρά στην αναβάθμιση του φωτισμού μίας ακόμα περιοχής, κατασκευάζοντας ένα σύγχρονο δίκτυο, που θα αναδείξει τα σημεία παρέμβασης, ως σημεία επίσκεψης και αναψυχής, με καλύτερες πλέον συνθήκες και για την πραγματοποίηση κοινωνικών εκδηλώσεων. Το εν λόγω έργο αποτελούσε εδώ και πολλά χρόνια αίτημα της Κοινότητας, εντάχθηκε στο τελευταίο πρόγραμμα Leader και άμεσα ξεκινά κατασκευή του. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, υπηρεσιακούς παράγοντες και αιρετούς του Δήμου μας».


Έχει διαβαστεί 136 φορές